Ali Koç: "20 milyon TL veriyorum, Galatasaray'a değil, bize imza atsın"

Sabah Spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ali Koç: "20 milyon TL veriyorum, Galatasaray'a değil, bize imza atsın"

Birçok konuya değinen Levent Tüzemen, Abdülkerim Bardakcı ile Ali Koç arasında yaşanan diyaloğu anlattı. 

"TRANSFERİ İTİBARSIZLAŞTIRIYORLAR"

Abdülkerim Bardakcı'nın transferi için Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Çok para istedi masadan kalktık" dedi. G.Saray, Abdülkerim'i fazla bir ücrete mi aldı? Takımda direkt 11'de oynar mı? 

"Medyada kendini ispat etmemiş ama TV'lerde torpille yer edinmiş insanlar, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar Abdülkerim transferini itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Kaçan balık büyük olur. Ama Abdülkerim'in karakterine dil uzatmak bu çapsız kişilerin sığındıkları limandır. F.Bahçe, Abdülkerim'e 10 milyon TL verdi, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi en yakın yöneticisine "Biz ancak 7 milyon TL verebiliyoruz, bu transferi yapamayız" dedi."

"ALİ KOÇ MENAJERİNİ ARADI"

"Bana gelen bir bilgiyi burada 'iddia' olarak paylaşayım… F.Bahçe Başkanı Ali Koç, Abdülkerim'in G.Saray'la anlaştığını duyduktan sonra ağır sözler sarf ettiği Abdülkerim'in menajerine telefonda "20 milyon TL veriyorum, bize imza atsın" dedi. O konuşma sırasında oyuncu da menajeri Uğur Avadan'ın yanındaydı. Abdülkerim, telefonu alıp başkan Ali Koç'a şöyle dedi: "Bana 200 milyon TL verseniz artık F.Bahçe'ye imza atmam. G.Saray'a söz verdim, imzaya gidiyorum"

"MERT HAKAN SÖZÜNDE DURMADI"

"Mert Hakan'ın G.Saray'a verdiği sözün arkasında durmamasını eleştirmeyenler, bu bilgiye sahip olmadan gazetecilik kisvesi altında Abdülkerim'e 'vur abalıya' yapıyorlar. Abdülkerim'i duruşundan dolayı kutluyorum. G.Saray'da ilk 11'de oynar. Avrupa'da sol stoperlerin ne kadar değerli olduğunu düşünürsek Abdülkerim'e verilen parayı çok bulmuyorum. Son 2 senede Abdülkerim'i güçlü bir stoper haline getiren ve ona büyük katkı sağlayan hocası İlhan Palut'u da kutluyorum."

ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜTECEKTİR

G.Saray'da yeni bir dönem başladı. Hem başkan değişti hem teknik direktör. Çoğu futbolcuyla da yollar ayrıldı, ayrılmak üzere. Okan Buruk, G.Saray'a sihirli değnek dokundurabilecek mi?

"G.Saray'ın başına güçlü bir başkan ve güçlü bir yönetim geldi. Dursun Özbek'le birlikte büyük bir değişim yaşanacak. Okan Buruk'la sözleşme imzalamak sadece ligde oynayacak G.Saray için doğru bir hamledir. Okan hoca, sadece futbolculuğunda değil hocalığında da lig şampiyonluğu yaşamış, kupa kazanmış başarılı bir isim. Bu değişim ile oyun anlamında oyuncu transferleri konusunda Okan Buruk'un dokunuşları olacaktır. G.Saray taraftarının Okan Buruk'a desteği tam olmalı çünkü yönetimin sağlayacağı konforlu alanla G.Saray, Okan Buruk ile birlikte şampiyonluk yürüyüşüne başlayacak."

Kaynak: Sabah

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2022, 21:25
YORUM EKLE