Ali Koç, Erden Timur'u tehdit etti! "Her gece yatarken bizi düşün"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanvekili Erden Timur ile ilgili şok sözler söyledi.

Ali Koç, Erden Timur'u tehdit etti! "Her gece yatarken bizi düşün"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul'da açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'u hedef aldı ve tehdit etti.

Koç'un açıklamaları şu şekilde:

"YALANIN İNSAN VERSİYONU"

"Tek önceliği futbolcularımıza ceza verdirmeye çalışan rakiplerimizi de not ettik. Ancak bir tanesi var. Lügattaki kelimelerin insan versiyonu olsa, bu da yalanın insan versiyonu olurdu."

"SUÇ MAKİNESİ TERBİYESİZ"

"Yanında bir de suç makinesi terbiyesiz, utanmadan bir de TV'ye çıkıyor. Trabzon'da yaşanan olaylar için sadece "Olmamalıydı" deyip, 15 dakika bizim futbolcularımıza nasıl ceza verilmesi gerektiğini, o yarım aklıyla satır arası mesajlar vermeye çalışıyor."

"HER GECE YATARKEN BİZİ DÜŞÜN"

"Koskoca camiana yaptığın kontratlarla, verdiğin bilgilerle yalanı dibine kadar soktun ama bakalım nereye kadar. Fenerbahçe seni de not etti. Sen camianda popüler olabilirsin ama her gece yatarken bizi düşün. Özellikle de benim başkanlığım bitince..." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024, 14:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sercan Er
Sercan Er - 1 ay Önce

Naif kişiliğini bildiği için geri çekilsin ve GS güç kaybetsin diye hakaretler savuruyor ali. Bu adama dava açacak kimse yok mu Allah aşkına? Nerede GS'li hukukçular derneĝi?

GS li
GS li - 1 ay Önce

Rakip takımın başkanı camiasina yakışmayan ve kafakarisikligi içinde kin ve nefretle hareket eden bir sahsiyettir.GS camiasina karşı nefret suçu işlemektedir.Siyaset Kurumu,kanunla kurulmuş yetkili organlar ve bağımsız Türk yargısı bu şahsın söz ve hareketlerini TCK ile değerlendirmeli ve GS yönetiminde görevli kişiyi tehdit suçundan da yargılanmasinin önü acilmalidir.Nefret suçu ile hareket eden bu şahsiyet en kısa zamanda Türk futbol alanından dışlanmalı bu surette Türk futbolunda barış sağlanmalı ve Türk futbolunun önü açılmalıdır.

Ali
Ali - 1 ay Önce

Ülkemizde ki en büyük mafya babası Ali Koç imiş?? Savcılar göreve!

Erol aydil
Erol aydil - 1 ay Önce

Bu Ali'nin acilen tedavi gõrmesi lazım resmen suç işliyor ...

Yavuzbey
Yavuzbey - 1 ay Önce

ali koç tam bir sizofren bi polar hastasi acilen tedavi edilmesi gerekiyor cok tehlikeli oldu yarin birine zarar verebilir

cihat me
cihat me - 1 ay Önce

anelka elle gol attı fb şampiyon oldu konya küme düştü söyle ali soyle

Kendiniunutan
Kendiniunutan - 1 ay Önce

Sana yakışanı söylüyorsun 'ne olacak yani gidip onu öldürecekmisin tc hakim ve savcılar bunu aslında tehdit alıp ali koç ifadeye ve hatta yakalanmasına gerekli cunku adam ölduruluncemi alacaklar akıl alamıyorum burda nasıl hukuk isleniyir