"Ali Koç ile arasında felaket bir samimiyet gördüm, bir söz vermiş"

Türk futbolunda skandal gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'a yetişemeyeceğini anlayan Fenerbahçe 5 yıldız hamlesi yapmış ve TFF de konuyla ilgili bir komisyon kurulacağını duyurmuştu.

"Ali Koç ile arasında felaket bir samimiyet gördüm, bir söz vermiş"

Galatasaraylı gazeteci Süleyman Rodop, 343 Digital Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Rodop'un açıklamaları şu şekilde:

"BAŞKAN TEPKİSİNİ KOYDU"

"Kamp, Galatasaray için son zamanlarda gördüğüm en yoğun şekilde geçiyor. Gerçekten de sıcaklara rağmen çalışma konusunda 10 numara. Dursun Özbek geldi, basın mensuplarının ricası üzerine basın toplantısı yaptı. Başkan tepkisini koydu."

"ALİ KOÇ İLE ARASINDA FELAKET BİR SAMİMİYET GÖRDÜM"

"Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile TFF Başkanı arasında felaket bir samimiyet gördüm. Bu konuda bir araştırma yaptım. TFF Başkanı bir söz vermiş ve Ali Koç da TFF Başkanı'nı destekleme kararı almış diye bir şey öğrendim."

"AVRUPA'YA KATILIM BİLE YOKTU"

"1959 öncesine baktığımız zaman orada bir profesyonel lig yoktu. Avrupa'ya katılım bile yoktu o yüzden. Galatasaray, 4. yıldızı taktığı zaman Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dı. Tarihi bir konuşma yapmıştı, 'Rakibimiz dördü taktı, biz hala üç yıldızdayız.'"

"EN İYİ İSİMLER EYLÜL'DEN SONRA ALINACAK"

"Galatasaray'ın en iyi futbolcularını Eylül'den sonra alacağını düşünüyorum. Okan Hoca, 'Fazla problemimiz kalmadı' dedi çünkü Galatasaray, Nelsson ve Boey'i elinde tuttu." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2023, 09:30
YORUM EKLE