Ali Koç önce tehdit etti, sonra Erden Timur'a hakaret etti! "Yemin ediyorum makineyi bozar"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda çarpıcı açıklamalar yaptı ve Galatasaray'ı hedef aldı.

Ali Koç önce tehdit etti, sonra Erden Timur'a hakaret etti! "Yemin ediyorum makineyi bozar"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'da "ligden çekilme" ihtimalinin görüşüleceği olağanüstü genel kurul öncesi sarı lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalar yaptı.

Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE MAĞDURU FALAN OYNAMIYOR"

"Organize bir kötülük içindeyiz. Adaletin tesis edilmediği bir ortamda rekabet etmeye çalışıyor. Fenerbahçe mağduru falan oynamıyor. İnşallah 2 Nisan'daki toplantıda gerekli katılımı sağlayıp, en aklı selim kararı veya kararları hep beraber alırız. Hedefimiz budur."

"İSTİŞARE ETTİKÇE YENİ FİKİRLER ORTAYA ÇIKIYOR"

"İki tane ekstrem var: Biri hiçbir şey yapmamak ki bana sorarsanız en kötüsü budur. Diğer ekstrem ise ligden çekilmek, bir süre Futbol faaliyetlerini durdurmak. Bu iki ekstremin arasında muhtelif konular, alternatifler var. İnsanlarla istişare ettikçe daha da yeni fikirler ortaya çıkıyor."

"YARIN FUTBOLCULARLA KONUŞACAĞIZ"

"Sponsorlarla toplandık, devam edip etmeyeceklerini sorduk ve yazılı olarak aldık. Hatta bazı sponsorlarımız daha da fazla vermek istediklerini söylediler. SPK ve Ziraat Bankası'yla toplandık. Yarın Samandıra'da futbolcularımız ve teknik heyetimizle de bu konuyu konuşacağız. Hep birlikte en aklıselim kararı alacağız"

"İSMAİL KARTAL'A 2-0 ÖNDEYKEN 'SAHADAN ÇEKİLEBİLİRSİNİZ' DEDİM"

"Maçı televizyondan izlerken neler olacağı belliydi. Hocaya maçta 2-0 öndeyken mesaj gönderdim, "Sahadan çekilebilirsiniz, yetki sizindir" diye. Benim, teknik direktörümüze maçta 2-0 öndeyken, şampiyonluk mücadelesi verirken böyle bir mesaj atmak zorunda kalmam Türk futbolunun geldiği kepazeliğin en önemli örneklerinden biridir bu. "

"TÜNELDEKİ KAVGANIN GÖRÜNTÜLERİNE ULAŞAMIYORUZ"

"Esas kavgalar tünelde oluyor. Biz tünel görüntülerine ulaşamıyoruz. Hepsi TFF'ye bağlı kameralar var, biz bu görüntülere ulaşamıyoruz."

"FUTBOLCULARIMIZA CEZA VERİLECEK DİYE DUYUM ALIYORUZ"

"Duyum almaya başlıyoruz, futbolcularımıza ceza verilecek diye. Aynen beklediğimiz gibi. Neymiş, Fenerbahçeli futbolcular fazla güç kullanmışlar. TFF'nin şu anda bulunduğu nokta 'Kaçsalarmış, sevkler olmazmış.' Zihniyete bakar mısınız? Hakemin doğru dürüst maç yönetse maç bu noktaya gelmeyecek. Sizi kim sevk edecek, sizden kim hesap soracak? Bu maçın 1 numaralı sorumlusu sahadaki hakem yönetimidir. Türkiye'de bir hakem var mı böyle siyasi, bürokrasi gücü olan kulübün maçını iptal edecek? Yurtdışında böyle bir yönetim olsa FIFA kokartı alınırdı. Anlıyor musunuz yabancı hakem ısrarımızı?"

"ONLARIN MENFAATLERİ AÇISINDAN İNŞALLAH CEZA CERMEZLER"

"Sevkler yapılmadı. Niye yapılmadı? Bizim futbolcularımıza ceza verilecek diye duyum alıyoruz. Ekstra güç kullanmış futbolcular. Kaçmalıymış futbolcular. Kaçsalarmış ekstra güç kullanmak zorunda kalmazmış futbolcularımız. Futbolcularımıza ceza vereceklermiş, onların menfaatleri açısından İnşallah vermezler.  Türk futbolu uluslararası alanda çok sıkıntıya girer."

"ALİ SAMİ YEN'İ HATIRLIYORSUNUZ"

"Bırakın kayıplarımızın adreslenmesini, bir rakibimizi öne çıkarmak için her türlü yola başvurdunuz. 3 Temmuz'da yaşadıklarımız, sonraki davalar... Fenerbahçe nasıl zarar görmemiş? Kim 2 kere Şampiyonlar Ligi'ne yollanmadı? Biz. Sadece buradan 70 milyon euro var. 2007'de şampiyon gittik Ali Sami Yen'e, su savaşlarını hatırlıyorsunuz. 19 polis yaralandı, birinin gözü kör oldu, hiçbir şey olmamış gibi maç devam etti."

"SEVKLER İÇİN SÜPER KUPA MAÇINA MI HAZIRLANIYORSUNUZ?"

"Sevkler olmadı. 'Neden olmadı?' diyoruz 'Merak etmeyin, olduğu zaman tedbirsiz olur, Adana maçını etkilemez' diyorlar. 7'sinde maç var, onu etkiler mi? O maça mı hazırlanıyorsunuz?"

"HEP TESCİLLİ HAKEMLER BUNLARIN MAÇLARINA VERİLİYOR"

"TFF, kayıtları açıkladı. Adam, ‘Ruh halimi hatırlayamıyorum.’ diyor. Hep tescilli hakemler bunların maçlarına veriliyor. Aziz Yıldırım’ın dediği gibi, bunlar her şeyi yapar ama hiçbir şeyi yapmamış gibi davranırlar."

"2 NİSAN'DA HİÇBİR ŞEY YAPMADAN OTURMAYACAĞIZ"

"Ne yapacağımız tam belli değil. Ama hiçbir şey yapmadan oturmayacağız ve bunu kesinlikle net olarak söylüyoruz. İnşallah 2 Nisan, bu mübarek ayda sadece Fenerbahçe için değil Türk futbolu için bir milat olur. İnanın, rekabetin düzeldiği her ortam Fenerbahçe'ye yarayacak ortamdır. Diğer branşlarda gördüğünüz gibi. Bazılarının anlayacağı dilden söyleyeyim, artık inşallah 'Türk futbolundaki münafıklara son' diyeceğimiz sonuçlar çıkar."

"YALAN MAKİNESİNE BAĞLAYIN, MAKİNEYİ BOZAR"

"Adaletin bekçisi olarak kendi televizyon kanallarında hakkınızın yendiği pozisyonları verecektiniz? Nerede? Yalan, her şeyiniz yalan. Özellikle birisi var. (Erden Timur) Hayatı yalan. Deprem için yardım kampanyası yaparken bile biz konteyner üstüne 115 milyon TL topladık. Allah razı olsun. 1.000 konteynerlık katkı sağladık. Omuz omuza kampanyasında onlar 'Konut için yarışalım, Fenerbahçe ve Galatasaray yarışırsa daha büyük gelir toplarız' dediler. Konut 2.2 milyon, 250 konut toplam 500 milyonun üstünde. Diyorum ki 'Biz yapamayız, bizim öyle paramız yok. Biz yapacağımız dediğimiz şeyi yaparız.' diyoruz. 'Ne olacak 50-100 tane yaparsın.' diyor. Hayatı yalan olan. Yemin ediyorum makineye bağlayın makineyi bozar ama ne yazık ki bu zihniyet prim yapıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2024, 23:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet
Ahmet - 1 ay Önce

Allah gıybet yapanı sevmez Ali Koç sen cokmubdiruataun millete yalan ve iftira atıyorsun tuekiyede gördüğüm en rezil ve basarısiz başkanın işin gücün millete iftira atmak

Murtaza
Murtaza - 1 ay Önce

Bu ali guzu geldi geleli futbolumuzda kaos oluştu her hafta takımı çeker sahadan tok tff yok hakem yok galatasaray hep sitem bir zamanlar hakemlerden insan diyordun 3 kelimesinden biri galatasaray ulan takımını mi çekiyorsun istifa edip defolup git yettin artik defol git de futbol oynansın artik

Aliosman Rustemov
Aliosman Rustemov - 1 ay Önce

Başkasına camır atmak size yakışmadı Ali Koç.Ne bu senin Galatasaray duşmanlın yatıyorsun,kalkıyorsun Galatasaray diyorsun Lig başından bu yana GS,FB bütün maclarını izleyelim gör nası susuyorsun.aaaa konuşmanda o kesilen kabloları da atırlat.

Adem
Adem - 1 ay Önce

Ali kardeş, lütfen Türk futbolundan ve fb'den elini ayağını çek....yapamadın....başarısızsın...bunu da bal gibi biliyorsun...vardaki elamanlarınca aldığın 10-12 haram puanlara rağmen hâlâ iki puan geridesin...belli ki bu senede umudun yok...onun için ortalığı karıştırıp duruyorsun...Ali bey, fb senin ihtiraslarınla at oynatacagın bir çiftlik değil....herhangi bir bayiin hiç değil...lütfen Türk futbolundan uzaklaş...işinin başına dön...

Barış Aydın
Barış Aydın - 1 ay Önce

Sen bu sözlerini anacak kendi taraftarına inandırırsin sana hiç bir zaman güvenmiyorum ali

Orhan orgün
Orhan orgün - 1 ay Önce

Vali kötü, emniyet müdürü kötü, Trabzon kötü, GS kötü,Federasyon hakemler kötü, zaten Aziz Yıldırım da kötüydü , bir tek iyi var o da , kendisi. MaşAllah, başarısızlığını nereye yamayacağını şaşırdı.

Mst
Mst - 1 ay Önce

Kardeş bırak bunlarda biraz çalış. Tüpçü TFF başkanıyken başımıza gelenler malum averajla şampiyonluk gitti takım ligi 13. bitirdi o zaman ne oldu haydi federasyon şu an bizim elimizde siz en son ne zaman şampiyon oldunuzki? Malum son şampiyonluklarınızdan birisinde (belkide son) adamların şampiyonluğunu çaldınız neyin kafasını yaşıyorsunuz siz

Ayhan
Ayhan - 1 ay Önce

Arkadaş ben sizin kadar olayları çarpıttıran,sizin kadar kaos fan beslenen başka bir camia görmedim.arkadaş aziz yıldırım şike yaptım ama fb için yaptım diyor,ömer çavuşoğlu evet şike yapıldı ama ben o komisyonda değildim,başka arkadaşlarım vardı diyor,öehmetali aydınlar ki fb min yöneticisi ve en büyükmsponsoru tff başkanıyjen ben fb yi kğme düşmekten kurtardım,her şey ortada dedi ama siz hala utanmadan konuşuyorsunuz,birde fetö den 26 tutuklunuz var ki 3 futbolcunuz,bekir,uğur ve emre itirafçı oldukları için dışardalar,yıllardır ağlıyorsunuz tff gs yi koruyor diye ama her nedense bana tff başkanlarını Sayın tek bir tane gösteremezsiniz,hepsi ya ts,ya bjk yada fb li.bizi şampiyon yapmazlar diye şimdiden kulp takıyorsun iyide geçen sene düşen takımlara 11 puan kaptırmasan şampiyon fb idi,o maçların hangisinde hakem hatası vardı saysana!!.bu sene tarihinin en yüksek puan ortalamalarının biriyle gidiyorsun, ama hala ağlıyorsun be,geçen sene 17 kulübe yalan söyleyerek gs ye karşı organize ettin ama foyan çıktı,bir çok başkan bize başka anlatıldı dedi ve sadece o bildirimde gs yoktu,bu sene 1.ci maç antep sonra sivas,gs,Alanya,kasımpaşa,Pendik maçlarında haksız 11 puan kazandınız,ayrıca maç beraberken sizden atılması gereken tadil bir başka maçta ferdi.bir başkasında hakan atılmadı ve maçı aldınız.ve hatta kendi sahanızda ts sizi yendiğinde adamlarınnoenaltıs7nı vermediler ama siz puanı kurtarın diye bedava penaltı verdiler ama siz hep mağdur sunuz,ağlak herifler.utanmaz arlanmaz herifler.para şike işte fener işte tezahüratı 1981 yılında biz türünde öğrendik sayenizde.şikeci düzenbazlar,cas a gidecez,cas bizim namusumuzdur dediniz kapısından gelmediniz,nerde namus.