Ali Naci Küçük: "Erden Timur, Galatasaray'a transfer etmek için yoğun mesai harcıyor"

Galatasaray'da devre arası transfer döneminde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Ali Naci Küçük: "Erden Timur, Galatasaray'a transfer etmek için yoğun mesai harcıyor"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"AJAX, ANGELINO İÇİN LEIPZIG İLE GÖRÜŞÜYOR"

"Ajax, Angelino'yu transfer etmek istiyor. Leipzig ile görüşmelere başladı. Galatasaray buradan çıkacak kararı bekliyor."

"ANGELINO, 6 MİLYON EURO'LUK PERFORMANS SERGİLEMEDİ"

"Angelino, bu sezon 6 milyon Euro değerinde bir performans sergilemedi. Angelino giderse Ocak'ta sol bek transferi için çalışmalar yapılacak. Ajax, Angelino'yu istediği için Galatasaray, Leipzig'in kararını bekliyor."

"SALİH ÖZCAN TRANSFERİ İÇİN YOĞUN MESAİ HARCANIYOR"

"Galatasaray'da Salih Özcan transferi için Fatih Demireli ve Erden Timur yoğun mesai harcıyor. Konuşulan rakamlar 8-10 milyon Euro civarında."

"NDOMBELE'DEN BAĞIMSIZ ORTA SAHA ALINACAK"

"Galatasaray orta sahaya takviye yapacak. Ndombele'nin performansı bunda belirleyici olmayacak. İyi veya kötü de olsa zaten takviye yapmak planlanıyor."

"MELO TARZI OYUNCU MUHTEŞEM OLUR"

"Galatasaray, Felipe Melo tarzında oyunu çift yönlü oynayabilecek oyuncu bulursa takım adına muhteşem olur. O zaman her taktiğe uyum sağlayabilir." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2023, 13:44
YORUM EKLE