Ali Naci Küçük: "Galatasaray, 1.5 milyon Euro ve imza parası teklif etti ama geç kalındığını düşünüyor"

Galatasaray'da iç ve dış transferde hareketli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray, 1.5 milyon Euro ve imza parası teklif etti ama geç kalındığını düşünüyor"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Vole Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"NELSSON İÇİN 14-15 MİLYON EURO'LUK TEKLİF KABUL EDİLECEK"

"Galatasaraylı yetkililer, 'Nelsson için şu ana kadar gelen en iyi garanti teklif 17 milyon Euro, o da 1.5 sene önce Sevilla'nın yaptığı teklif.' dediler. Galatasaray, Ocak ayında 14-15 milyon Euro'luk teklif geldiğinde kabul etmeyi planlıyor."

"ERDEN TİMUR, ANGELINO İÇİN GÖRÜŞÜYOR"

"Galatasaray, Angelino'nun performansından dolayı 6 milyon Euro vermek istemiyor. Bu madde yüzünden oyuncuyu yedek kulübesinde veya tribünde de oturtmak istemiyor. Erden Timur, Bayern Münih maçı öncesi ve sonrasında madde için Alman kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor."

"BOEY'E 1.5 MİLYON EURO VE İMZA PARASI TEKLİF EDİLDİ"

"Galatasaray, 2.5 milyon Euro'nun üstünde bir maaş talep eden Sacha Boey'e 1.5 milyon Euro artı imza parası teklif ederek Avrupa'daki kulüplerinde talip olması halinde kolaylık sağlamak adına bir teklifte bulundu. İmzaların atılamamasının nedeni ise Sacha Boey tarafı Galatasaray'ın teklif için biraz geç kaldığını düşünüyor. Oyuncu tarafı imza atmak konusunda net ve kararını vermiş değil ama Galatasaray ikna edebileceğini düşünüyor."

"DURSUN ÖZBEK, BU KEZ HİKAYEYİ YARIM BIRAKMAYACAK"

"Sağlık problemleri olduğunu öne sürerek başkan olmayacağını iddia edenlere Başkan Dursun Özbek son yapılan Divan Kurulu toplantısında kürsüde 'Ben buradayım, karşınızdayım. Buradan mesajımı nasıl almak istiyorsanız' gibi bir yanıt verdi. Bence Dursun Özbek'in hikayeyi bu kez yarım bırakacağını düşünmüyorum."

"NDOMBELE, DEVRE ARASINDA GİDEBİLİR"

"Ndombele'nin sözleşmesinde Galatasaray'ı bağlayan çok büyük maddeler yok. Devre arasında gidebilir. Ndombele gitse de gitse de Galatasaray orta sahaya bir takviye yapacak."

"BOEY'İN HAYALİ FRANSA MİLLİ TAKIMI"

"Sacha Boey'in Fransa Milli Takımı'nda oynamak gibi bir hayali var. O yüzden Türk Milli Takımı teklif edilse bile kabul edeceğini düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2023, 22:50
YORUM EKLE