Ali Naci Küçük: "Galatasaray'a 5 milyon Euro'luk resmi teklif geldi, ayrılık ihtimali bulunuyor"

Galatasaraylı oyunculara transfer teklifleri gelmeye devam ediyor.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray'a 5 milyon Euro'luk resmi teklif geldi, ayrılık ihtimali bulunuyor"

Vole Youtube kanalında Ali Naci Küçük, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili önemli bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"NELSSON'U ARTIK TUTAMAZLAR"

"Gözüken o ki Galatasaray'da ciddi ayrılıklar olacak. Nelsson'u tutabileceklerini artık hiç zannetmiyorum. Tottenham çok istiyor. İtalya'dan 3 teklif daha var. 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor. Bu gelir elde edilecek ama Galatasaray, çok önemli bir oyuncusunu kaybetmiş olacak."

"ABDÜLKERİM ABRDAKCI İÇİN 5 MİLYON EURO'LUK RESMİ TEKLİF GELDİ"

"Galatasaray'da asıl süpriz Abdülkerim Bardakcı. Ligin dengelerini değiştiren bir oyuncu oldu. Belki Fenerbahçe forması giyecekti ama Galatasaray'a geldi. Rusya'dan çok ciddi bir teklif var. Bir Moskova kulübü tarafından 5 milyon Euro'luk resmi teklif iletilmiş durumda. Abdülkerim'in de ayrılık ihtimali bulunuyor." 

"SACHA BOEY'DE 20 MİLYON EURO ÜZERİ GELİR"

"Galatsaray'un savunma hattının komple değişme riski bulunuyor. Sacha Boey için Arsenal ve Brighton, çok ciddi anlamda transfer rekabetine girmiş durumda. Erden Timur da Galatasaray'ı karlı çıkarabilmek için en doğru strateji peşinde. Boey'den de 20 milyon Euro üzeri gelir olacak. 3 oyuncudan toplam 50 milyon Euro'luk bonservis geliri elde edilecek ama Galatasaray'da çok ciddi değişim yaşanacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2023, 17:16
YORUM EKLE