Ali Naci Küçük: "Galatasaray'a transferi hastanede bitirdi, imzalar hastanede atıldı"

Galatasaray’ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech ile sakatlanma riskine karşın kulübü sıkıntıya sokmayacak bir anlaşma yaptığı ortaya çıktı.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray'a transferi hastanede bitirdi, imzalar hastanede atıldı"

Galatasaray’ın İngiltere’de yapılan detaylı kontrollerin ardından kadrosuna kattığı Hakim Ziyech ile yaptığı anlaşmanın kulüp tarihinde bir ilk niteliği taşıdığı ortaya çıktı.

Faslı yıldızla 3 yıllık sözleşme imzalayan sarı kırmızılıların Hakim Ziyech ile yaptığı kontratın 1+1+1 yıllık olduğu gün yüzüne çıktı. Galatasaray’ın herhangi bir sakatlık ya da verimsizlik ihtimaline karşılık Ziyech ile yaptığı 3 yıllık kontratı her sezon sonunda opsiyona bağladığı belirtildi.

GALATASARAY KENDİNİ GARANTİYE ALDI

Sarı kırmızılı kulüp buna göre piyasa değeri 16 milyon Euro olan yıldızda herhangi bir kira bedeli ya da bonservis ödemeden her yıl sözleşmeyi yenileme ya da fesih hakkına sahip oldu.

PSG VE ARABİSTAN'A GİDEMEMİŞTİ

Ziyech, geçen sene PSG’nin sağlık kontrolünden geçmiş ancak Chelsea kulübü evrakları yetiştiremediği için transferi gerçekleşmemişti. Sezon başında Suudi Arabistan’a gitmesine kesin gözle bakılırken sağlık kontrollerine takıldığı iddia edilen Ziyech’i bedelsiz kadrosuna katan Galatasaray bu kontratla kendisini de garanti altına aldı.

ERDEN TİMUR TRANSFERİ HASTANEDE BİTİRDİ

Bu arada tüm dünyanın dikkatini çeken bu flaş transferi gerçekleştiren Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur’un büyük bir fedakârlıkla yıldız futbolcuyu takıma kazandırdığı da ortaya çıktı.

Erden Timur’un öksürük şikayetinin ciğere indiği ve cuma gününden düne kadar hastanede tedavi altında olduğu belirtildi.

Sarı kırmızılı yöneticinin kontrol altında olmasına rağmen Ziyech’in Galatasaray formasını giymesi için transferin her detayıyla yakından ilgilendiği ve gerekli imzaları da hastanede attığı öğrenildi.

Kaynak: Ali Naci Küçük / Hürriyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2023, 23:59
YORUM EKLE