Ali Naci Küçük: "Galatasaray'dan ayrılmak istediğini yönetime iletti"

Galatasaray'da son gelişmeleri Ali Naci Küçük açıkladı. Domenec Torrent, Burak Elmas ve Mostafa Mohamed ile ilgili dikkat çeken detayları duyurdu.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray'dan ayrılmak istediğini yönetime iletti"

Hürriyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena TV yayınında Galatasaray'ın gündemine dair önemli bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

-TORRENT MESAH VERİYOR-

"Torrent 2 haftadır basın toplantılarında yönetime mesaj gönderiyor. Beni görevden almak istiyorsanız 1.5 milyon Euro fesih bedeli, yardımcımın 660 bin Euro'sunu ödersiniz, o zaman giderim diyor."

-İNDİRİMİ KABUL ETMİYOR-

"Galatasaray, Domenec Torrent'inde %50 indirime gitmek istiyor. Torrent hiçbir şekilde yanaşmıyor. Gerçekten çok kötü bir kontrat yapıldı. Torrent'in sözleşmesinde başarısızlık halinde tazminat bedeli 10 taksitle ödenme maddesi var. Galatasaray 1.5 milyon Euro'yu 750 bin Euro'ya indirmek istiyor. Torrent ise 'Hayır. Tazminatta indirimi kabul etmiyorum' diyor."

-BURAK ELMAS, ADAYLIK İÇİN GÖRÜŞÜYOR-

"Burak Elmas camiada birçok isimle görüşüyor. Eğer iyi bir liste yapabilirse aday olur. Görüşmeler ve alacağı yanıtlar belirler. Olumsuz yanıtlar alırsa kaybedeceği yarışa da girmez. Adaylık çalışması var ama alacağı yanıtlar belirler."

-MOSTAF MOHAMED, AYRILMAK İSTEDİĞİNİ İLETTİ-

"Mostafa Mohamed, Galatasaray'dan ayrılmak istiyor.  Düzenli olarak forma şansı bulamamanın da etkisiyle kararını da yönetime iletti. Zaten vücut dili ve hareketleri de mutsuzluğunu gösteriyor. İsteyen kulüpler var. Galatasaray, Mostafa Mohammed'den 8-10 milyon euro civarı bonservis bedeli istiyor. Aslında yönetim satılma taraftarı değil ama Mostafa Mohamed kararlı. Dolayısıyla yüksek gelir hedefleniyor."

Kaynak: Futbol Arena

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2022, 20:07
YORUM EKLE