Ali Naci Küçük: "Galatasaray'dan gitmek isterse gider, tutamazsınız, şu anda Galatasaray'ın ta kendisi"

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'yi Real Madrid'in transfer etmek istediği konuşuluyor.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray'dan gitmek isterse gider, tutamazsınız, şu anda Galatasaray'ın ta kendisi"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Vole Plus youtube kanalında Mauro Icardi gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY TARİHİNE GEÇTİ"

"Zaman bizi haklı çıkartıyor. Icardi'nin Haaland ile birlikte Galatasaray'ın en formda oyuncusu olduğunu söylüyorduk. Galatasaray tarihine geçmeyi başardı. Icardi, para için Galatasaray'a imza atmadı, tutkuyla imza attı." 

"ŞU ANDA GALATASARAY'IN TA KENDİSİ"

"Sezon başında anlatırken insanlar gülüyordu ama Icardi Suudi Arabistan'dan gelen 30 milyon Euro'luk teklifi reddetti. Galatasaray'a tutkuyla bağlı. Daha yeni çocuklarının Galatasaray formasıyla paylaşımlarını yaptı. Icardi, şu anda Galatasaray'ın ta kendisi."

"NELSSON VE BOEY'E TEKLİF GELSE YÜZDE 100 GİDEBİLİR"

"Bu saatten sonra gitmek isterse gider ama gider mi? Bu teklif Sacha Boey ve Nelsson'a gelse yüzde 100 gidebilir ama Icardi olunca düşünüyorsun."

"ICARDI NE DERSE O OLUR"

"Şu anda Galatasaray'a gelen herhangi bir teklif yok ama Icardi ne derse o olur. Icardi gibi bir futbolcu ayrılmak isterse tutamazsınız. Galatasaray karlı da çıkar ama '20 milyon Euro mu, Icardi mi?' diye sorsanız Galatasaray taraftarlarının yüzde 99'u Icardi der." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2023, 13:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Etem Sevik
Etem Sevik - 6 ay Önce

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'yi Real Madrid'in transfer etmek istediği konuşuluyor. Bence Icardi Real Madrid'e transfer olacak. Çünkü hep başarıları ile ülke ve avrupa futbol basınının gündeminde.