Ali Naci Küçük: "Galatasaray iki transferi açıklayacak, Cuma gününe kadar geleceğini söylediler"

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken kritik günlere girildi.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray iki transferi açıklayacak, Cuma gününe kadar geleceğini söylediler"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"RIDVAN YILMAZ İÇİN 6 MİLYON EURO İSTİYORLAR"

"Galatasaray'ın Sacha Boey'den gelen gelir sonrası eli güçlendi ama Rıdvan Yılmaz transferinde rakam arttırmayı düşünmüyor. 5-6'ya çıkmak istemiyor. Rangers rakamı indirirse transfer gerçekleşecek. Galatasaray teklifi yaptıktan sonra Rangers kulübü Rıdvan Yılmaz'ı bir anda ideal 11 oyuncusu haline getirdi. Rangers şu anda 6 milyon Euro satın alma opsiyonu maddesi istiyor."

"TEE, AYRILMAK İSTEMİYOR"

"Brezilya'dan iki kulüp Tete için resmi teklif yaptı. Tete, şu anda Galatasaray'dan ayrılmak istemiyor. Brezilya'ya gitmek istemediğini dile getirdi."

"İKİNCİ HAMLE 10 NUMARAYA OLACAKTIR"

"Birkaç gün içinde sağ bek mevkisine hamle bekliyorum ama ikinci hamle sol bek mevkisine değil 10 numara mevkisine olacaktır."

"GALATASARAY, İKİ TRANSFERİ AÇIKLAYACAK"

"Galatasaray, Cuma gününe kadar iki transferi açıklayacak. Galatasaraylı yöneticiler, Cuma gününe kadar iki transferin geleceğini söylediler." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2024, 10:45
YORUM EKLE