Ali Naci Küçük: "Galatasaray'ın aleyhinde işliyor, gerekirse kalacağını bildirdi"

Galatasaray'da yoğun bir gündem yaşanıyor. Transfer çalışmaları devam ederken Cenk Ergün konusu da dikkat çekti.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray'ın aleyhinde işliyor, gerekirse kalacağını bildirdi"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena TV yayınında son gelişmeleri aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

-FENERBAHÇE'NİN DÜŞÜNCESİ YOK-

"Joao Pedro ve Fenerbahçe haberleri, menajerinin süreci hızlandırmak için planladığı bir senaryo. Aldığım bilgiye göre Fenerbahçe'nin düşüncesi yok. Kaldı ki, Galatasaray 4.2 milyon Euro'ya anlaşırken Fenerbahçe niye 6.5 milyon Euro versin? Joao Pedro'nun menajerinin talep ettiği komisyon bedeli 1 milyon Euro'ya düşerse o zaman olur. Eğer olmazsa alternatif isimler arasında Evander yer alıyor."

CENK ERGÜN'ÜN MEMNUNİYETSİZLİĞİ ÇOK AÇIK GERÇEK-

"Cenk Ergün'ün açıkladığı gibi istifa girişimi yok ama memnuniyetsizliği çok açık gerçek. Transfer planlamasında yer almıyor. Transfer görüşmelerini, bütün kontakları yürüten 1 numaralı isim Erden Timur. Erden Timur, Galatasaray için çok önemli fedakarlıklara imza attı. Ciddi finansal destekler veriyor. Transfer çalışmaları, Galatasaray Adası'nın yeniden inşa edilmesiyle alakalı da katkı sağlıyor."

-TARAFTAR TEPKİ GÖSTERMEKTE HAKLI-

"Galatasaray taraftarının vasat oyuncuya tahammülü yok. Bir de bu futbolcuların antrenmanda gayri ciddi görüntülerini görünce, taraftar tepki göstermekte haklı."

-GEREKİRSE KALACAĞINI BİLDİRDİ-

"Idrissa Gueye transferinde işler bağımsız olarak Galatasaray'ın aleyhinde işliyor. PSG, bedelsiz olarak bırakmaya hazır. Gueye ise 1 yıllık ücreti olan 4 milyon Euro'yu istiyor. Gerekirse de kalacağını bildirdi." 

Kaynak: Futbol Arena

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2022, 17:42
YORUM EKLE