Ali Naci Küçük: "Galatasaray teklifi reddetti, 2 milyon Euro daha arttırdılar"

Galatasaray ile Aston Villa arasındaki pazarlıklar sürüyor. Zaniolo için daha önce 5 milyon Euro kiralama ve 25 milyon Euro satın alma opsiyonlu teklif paketi sunan Aston Villa, yeni teklifini iletti.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray teklifi reddetti, 2 milyon Euro daha arttırdılar"

Galatasaray ile Aston Villa arasındaki Nicolo Zaniolo pazarlığında dün önemli gelişmeler yaşandı...

24 yaşındaki İtalyan futbolcu için daha önce 5 milyon Euro kiralama bedeli ve başarılı olduğu takdirde sezon sonu 25 milyon Euro satın alma opsiyonu içeren bir teklif sunan İngiliz kulübü, toplam 30 milyon Euro’ya ulaşan bu önerinin reddedilmesi üzerine fiyat artırımına gitti.

2 MİLYON EURO DAHA ARTTIRDILAR

İngiliz kulübü, Zaniolo’nun satın alma opsiyonundaki rakamı 27 milyon Euro’ya çıkardı.

GALATASARAY, ZORUNLU OPSİYON İSTİYOR

Sarı kırmızılı yönetim toplamda 32 milyon Euro’yu bulan yeni teklifi değerlendirmeye almakla birlikte, satın alma opsiyonunun ‘zorunlu’ olmaması nedeniyle sıcak bakmıyor.

UNAI EMERY’DEN BÜYÜK ÖVGÜ 

Aston Villa, Galatasaray’ın vereceği cevabı beklerken teknik direktörü Unai Emery, Nicolo Zaniolo hakkında övgü dolu sözler söyledi. İspanyol çalıştırıcı, “Zaniolo bir forvet değil, çok yönlü bir oyuncu. Sahip olduğu niteliklerle takımımıza çok yardımcı olabilir” diye konuştu.

Kaynak: Ali Naci Küçük / Hürriyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2023, 01:57
YORUM EKLE