Ali Naci Küçük: "Hiç vakit kaybetmeden görüşecek, 10 gün içinde açıklayacak"

Galatasaray’da Dursun Özbek, yeniden başkanlığa seçilirken Salı günü yapılacak mazbata töreninin ardından resmi dönem başlayacak.

Ali Naci Küçük: "Hiç vakit kaybetmeden görüşecek, 10 gün içinde açıklayacak"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena TV yayınında Galatasaray'ın gündemine dair bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

-Sportif A.Ş'ye girmek isteyen çok önemli insanlar var-

"Dursun Özbek, Sportif A.Ş başta olmak üzere şirket atamaları yapacak. Bu dönemde Sportif A.Ş'ye girmek isteyen çok önemli insanlar var. Dursun Özbek bu konuda tercih yapacak." 

-Hedef 10 gün içinde yeni teknik direktörü açıklayabilmek-

"Galatasaray'da hedef 10 gün içinde yeni teknik direktörü açıklayabilmek. Futbolculara ödeme yapılacak. Ayrıca bu hafta içinde Domenec Torrent ile masaya oturulacak."

-Hiç vakit kaybetmeden Torrent ile görüşecek-

"Dursun Özbek, hiç vakit kaybetmeden Torrent ile görüşecek. Ödenmesi gereken rakam 1.5 milyon euro. Dursun Özbek ve yönetimi bu rakamı aşağı çekmek istiyor. Galatasaray'da Sensibile ile yollar ayrılacak. Yaklaşık 600-700 bin euro civarında tazminatı var."

-Yabancı teknik direktör konusunda ise 3 aday var-

"Dursun Özbek, henüz teknik direktör konusunda bir isimde yoğunlaşmış değil. Zaten seçim sürecinde ön plana çıkmaması adına bu konuyu ekibiyle dahi konuşmadı. Şimdi görüşecek. Eğer Galatasaray'ın yerli teknik direktör adayı sadece Okan Buruk. Yabancı teknik direktör konusunda ise 3 aday var." 

Kaynak: Futbol Arena
 

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2022, 13:22
YORUM EKLE