Ali Naci Küçük: "İkisi de Galatasaray'da ilk 11'de düşünülmüyor, onların yerine 3 tane oyuncu alınacak"

Galatasaray'da Okan Buruk kararının ardından transferde önemli gelişmeler yaşanmaya başlandı.

Ali Naci Küçük: "İkisi de Galatasaray'da ilk 11'de düşünülmüyor, onların yerine 3 tane oyuncu alınacak"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena yayınında Galatasaray ile ilgili önemli bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamalarından satı başları şu şekilde:

"Okan Buruk, Galatasaray'da maddi konularda, para pul konuşmadı hiç. Okan Buruk yarın Fransa'dan dönecek. Dursun Özbek de Ankara'dan döndü. 2 yıllık sözleşme imzalanacak." 

"Yabancı teknik direktör adayları çok ciddi paralar istedi Galatasaray'dan. Okan Buruk ise yerli teknik direktörlerde tek adaydı. Doğru karar."

"Galatasaray yönetimi Domenec Torrent ve Pasquale Sensibile ile yüz yüze görüşmeyecek. Yolların ayrılması konusunda direkt avukatları ile görüşecek."

"Okan hoca camiayı tanıyor. Bu kulüpte şampiyonluklar, Avrupa kupası kazandı. Teknik Direktör olarak da kendini ispat etti. Galatasaray'da başarılı olacağına inanıyorum."

"Galatasaray'da göreve kim gelirse gelsin Fatih Terim ile kıyaslanıyor. Fatih Terim, Galatasaray'ın yaşayan efsanesi. Ancak her gelen teknik adamı onun gölgesi baskısı altında bırakmak Galatasaray'a zarar verir."

"Galatasaray taraftarları transferler için en az 1 hafta, 10 gün beklesin. Çok ciddi takviyeler yapılacak. En başta Galatasaray, orta sahasını yabancılaştıracak. Berkan ve Taylan 11'de düşünülmüyor. Galatasaray 3 yabancı orta saha alacak."

"Galatasaray, Denayer'i fırsat transferi olarak görüyor. Marcao gidecek. Denayer gelecek. Galatasaray'ın ise Marcao'yu 15 milyon euro'dan aşağı satacağını düşünmüyorum. Bu tahminim."

Kaynak: Futbol Arena

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2022, 19:46
YORUM EKLE