Ali Naci Küçük: "Maçtan önce Okan Buruk ile görüşüp kulübede olma fikrini kabul etmiyor"

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, futbolseverlerin gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

Ali Naci Küçük: "Maçtan önce Okan Buruk ile görüşüp kulübede olma fikrini kabul etmiyor"

Galatasaray'da Arjantinli golcü oyuncu Mauro Icardi, tüm futbolseverlerin sevgisini kazanmış durumda.

Sarı kırmızılı formayla sergilediği performansının yanı sıra davranışlarıyla da büyük örnek haline gelen Icardi, övgüler alıyor.

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Vole Plus Youtube kanalında Mauaro Icardi ile ilgili yorumlarda bulundu.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI, GİZLİ KAPTAN"

Icardi, aslında Galatasaray'ın gizli kaptanı. Bütün takım arkadaşları çok übüyük bir saygı duyuyor. Performansından ziyade kişiliği ve karakteriyle de çok büyük sevgi ve saygı toplamış durumda. Sezon başından bu yana es vermeden oynuyor. Fiziksel olarak belki yüzde 100 hazır değil ama takıma katkı sağlamak için hep forma giymek istiyor."

"OKAN BURUK İLE GÖRÜŞÜP OYNAMAK İSTEDİ"

"Manchester United maçında 90 dakika sahada kaldı ve çok yıprandı. Okan hocanın Antalyaspor maçında Bakambu'yu oynatmak gibi bir düşüncesi vardı. Icardi maçtan önce Okan Buruk ile görüşüyor ve 'Milli Takım arası gelecek. Ben zaten o dönemde dinlenirim. Bu maçı kazanmamız lazım. Ben sahada olmak istiyorum.' diyerek fedakarlığa imza atıp, kulübede olma fikrini kabul etmiyor. İyi ki kulübede değilmiş. Galibiyeti getiren iki golde de payı oldu."

"EFSANE OLMA YOLUNDA İLERLİYOR"

"Müthiş bir istatistik. 45 gollük katkıdan bahsediyoruz. Galatasaray için efsaneler sayılırdı. Icardi artık Galatasaray tarihinin en önemli golcüsü olmasından ziyade efsanesi olma yolunda ilerliyor. Icardi, bir jenarasyonun Galatasaraylı olmasını sağlayacak çok önemli bir figür." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023, 01:59
YORUM EKLE