Ali Naci Küçük: "Okan Buruk ilk geldiğinde 'İkisi de kalsın' dedi"

Galatasaray'da transfer görüşmeleri tüm hızıyla yapılmaya devam ediyor.

Ali Naci Küçük: "Okan Buruk ilk geldiğinde 'İkisi de kalsın' dedi"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Galatasaray'ın transfer gündemine dair önemli bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray'ın Sergio Oliveira gibi bir oyuncuya ihtiyacı vardı fakat 30 yaşındaki bir oyuncuya 4 yıl kontrat yapmak mantıklı mı emin değilim. Dilerim Galatasaray beklediğini alır. Küçük maliyetlerle gerçekleşmedi Sergio Oliveira."

"William Carvalho konusunda masada hem Fenerbahçe hem de Premier Lig'den bir kulüp olduğu söyleniyor. Galatasaray'da içeride, 'William Carvalho'ya 5 milyon euro bonservis ödemektense, Gueye'yi bekleyip ona garanti ücret olarak yüksek bir teklif yapıp Gueye ile mi anlaşssak' diye düşünülüyor." 

"Erden Timur, İtalya'dan Joao Pedro ile dönerim diye düşünüyordu. Galatasaray, orta sahaya skora katkı yapacak bir oyuncu istiyor. Joao Pedro bu profile uygun bir oyuncu." 

"Galatasaray, çok büyük bir kriz yaşanmazsa Diagne'nin kontratından çıkacak. Gomis'in tercih edilmesinin sebebi lider karakterli bir oyuncu ve gençlere yardımcı olmasından dolayı. Ayrıca Gomis, yedek kalsa bile problem çıkaracak bir isim değil."

"Umut Bozok, Galatasaray'dan önce 1.5 milyon euro ardından 2 milyon euro istiyor. Galatasaray'ın geçen sezon uygulanan transfer politikasıyla bu sezonki arasında siyahla beyaz kadar fark var."

"Okan Buruk ilk geldiğinde 'Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu kalsın' dedi. Yunus ve Kerem'in geleceğini hazırlık maçları belirleyecektir."

"Kaan Ayhan, Sassuolo'da rotasyon oyuncusu ama Türkiye'deki yabancı kuralını bildikleri için 5 milyon euro'nun altına düşmüyorlar. Jerome Boateng, Galatasaray'a önerildi." 

Kaynak: Vole Youtube

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2022, 15:15
YORUM EKLE