Ali Naci Küçük: "Okan Buruk'un istediği oyuncu, tam anlamıyla joker, 3 oyuncunun da transferi tamam"

Galatasaray'da yeni sezon önce transfer flaş gelişmeler yaşanıyor.

Ali Naci Küçük: "Okan Buruk'un istediği oyuncu, tam anlamıyla joker, 3 oyuncunun da transferi tamam"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena TV yayınında gündeme dair önbemli bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray yönetimi transferde atağa kalktı. Seferovic, Leo Dubois, Grillitsch. Üç oyuncunun da transferi tamam. Grillitsch, 16 milyon Euro piyasa değeri olan tecrübeli bir futbolcu. Okan hoca ve scout ekibinin istediği oyuncu. Tam anlamıyla joker. Galatasaray yönetimini tebrik etmek lazım. Titizlikle, büyük bir gizlilik içerisinde Leo Dubois, Grillitsch transferlerini başarıyla yürüttü."

"Galatasaray, Seferovic'in sağlık kontrollerinde titiz bir çalışma yürüttü. İki kez kontrole girdi. Yarın bir kez daha sağlık kontrolü olacak. Bunda da problem yaşanmazsa resmi imzalar atılacak."

"Galatasaray, Evander için temaslarını sürdürüyor ama talepler yüksek. Harit de keza aynı şekilde. Galatasaray ayrıca yerli bir orta saha kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray 2 orta saha daha alacak."

"Yunus Akgün, Galatasaray'ın şu anda en formda oyuncusu. Teklifler de alıyor. Ancak yönetim, Yunus Akgün için gelen teklifleri değerlendirmeme kararı aldı."

"Galatasaray, Mostafa Mohamed için 10 milyon Euro bonservis talep ediyor. Nantes, opsiyon maddesiyle kiralamak istiyor. Nantes eğer Galatasaray'ın istediği şartları sağlarsa Galatasaray'dan onay gelecek. Nantes'ın ilgilendiği ve görüşmelerin olduğu doğru. Şu anda imzayı engelleyen tek nokta, kiralama talebi. 8-10 milyon Euro bonservise dönüşürse Galatasaray ona verecek."

"Diagne'nin Galatasaray'dan alacağı 2.4 milyon Euro'yu Fatih Karagümrük ve Galatasaray yarı yarıya ödeyecek." 

Kaynak: Futbol Arena

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2022, 18:19
YORUM EKLE