Ali Naci Küçük: "Transferde sürpriz olabilir, yarın gün içinde transfer açıklanacak"

Galatasaray'da transferde her an yeni bir gelişme yaşanabilir.

Ali Naci Küçük: "Transferde sürpriz olabilir, yarın gün içinde transfer açıklanacak"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle iglili bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, NDOMBELE'DAN DAHA İYİSİNİ İSTİYOR"

"Ndombele, Galatasaray'a gelmeyi kabul etti. Ancak yönetim çok daha iyisini istiyor. Böyle bir transfer için yoğun çalışma var."

"TRANSFERDE SÜRPRİZ OLABİLİR"

"Galatasaray'da transferde sürpriz de olabilir. Çünkü gizlilik içinde yürütülen bir çalışma var. Molde maçı sonrası stattaki toplantı çok uzun sürdü."

"YARIN GÜN  İÇİNDE BANA GÖRE TRANSFER AÇIKLANACAK"

"Erden Timur çok yoğun çalışıyor ve yarın gün içinde bana göre transfer açıklanacak. En az 2 transfer. Belki 2 orta saha ve hatta 1 stoper takviyeli 3 transfer olabilir."

"OLIVEIRA İÇİN TEK ALTERNATİF SUUDİ ARABİSTAN"

"Hem Oliveira'ya hem de menajerine transfer görüşmesi yapması için izin verildi. Galatasaray, Oliveira'yı hamle oyuncusu olarak düşünüyordu. Oliveira, bu durumdan memnun değil. Sergio Oliveira için tek alternatif Suudi Arabistan."

"POGBA GELEMYİ KABUL ETTİ AMA SAĞLIK RAPORLARI OLUMSUZ"

"Galatasaray, Pogba için devreye girmişti. Oyuncu gelmeyi kabul etti. Sağlık kontrolünden geçti ama olumsuz rapor verildi." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2023, 00:32
YORUM EKLE