Ali Naci Küçük: "Umarım biraz yüzleri kızarmıştır, biraz utanmışlardır"

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile golsüz berabere kaldı.

Ali Naci Küçük: "Umarım biraz yüzleri kızarmıştır, biraz utanmışlardır"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"Kerem Aktürkoğlu'nun takıma verdiği en büyük zarar top kayıpları oldu. Okan Buruk artık Kerem'e verdiği şansın yarısını Barış Alper Yılmaz'a vermeli."

"Torreira - Midtsjö ikilisini çok beğendim. Midtsjö'nün olması Torreira'yı yarattı. Torreira bu sayede üçüncü bölgeye daha yakın oynayabildi, pozisyon alanlarına girebildi."

"Galatasaray'ın Barış Alper Yılmaz'ı kullanması lazım. Belki Berkan'dan sol bek. Zorluk derecesi daha düşük bir maçta keza Kazımcan. Çünkü aldığın yıldızları oynatabilmek, rekabeti arttırmak için kazanman gerekiyor."

"Yıllardır klasikleşen algı oyunları. Bu algı oyunlarını yapanlar Onyekuru, Belhanda ve Ndiaye'nin sadece ilk yarım saatini performansını izledilerse, umarım biraz yüzleri kızarmıştır. Biraz utanmışlardır."

"Galatasaray, önümüzdeki haftayı BAY geçecek. Bu da önemli bir fırsat. Icardi'yi hazırlamak için. Mata'nın fiziksel anlamda daha çok gelişmesi için.

"Gomis evet çok maç kazandırdı ama bir hamle oyuncusu. Eski gücünde değil doğal olarak. Galatasaray'ın Icardi ve Seferovic'e ihtiyacı var."

"Galatasaray'da eleştirilecek yerler var, kabul ama takım şu anda doğru yolda. Gelişim gösteriyor. Tünelin sonunda ışık var. Bu takımın ciddi değişim yaşadığını unutmayalım."

Kaynak: Futbol Arena

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2022, 13:54
YORUM EKLE