Alper Mert: "Galatasaray'dan müjde alabiliriz, Galatasaray'a çok yakın"

Galatasaray'da ligin son haftalarına girilirken hareketli günler yaşanıyor.

Alper Mert: "Galatasaray'dan müjde alabiliriz, Galatasaray'a çok yakın"

Galatasaray muhabiri Alper Mert, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Mert'in açıklamaları şu şekilde:

"Zaniolo elinden geleni yaptı ama yetmedi. Gomis'in varlığı bile Fatih Karagümrük maçını çok etkilerdi."

"Muslera'ya Galatasaray seviyesinde bu sene teşekkür etmek lazım."

"Yapılan transferler ortada, Ali Koç başarısızlığına kılıf arayacağına dersini al. Her sene Galatasaray'ı konuşup kendi taraftarına bu acıyı yaşatıyorsun."

"Abdülkerim Bardakcı'ya 'Sen o kadar eder misin?' diyorsun, aşağı yukarı aynı paraya Samet'i alıyorsun. Samet'in oynadığı futbol ortada. Ondan sonra bana, 'hakem' diyorsun."

"Ali Koç, Kulüpler Birliği başkanı olarak açtığı toplantıda Erden Timur'dan rahatsız olduğunu dile getiriyor. 'Hakemler hakkında çok konuşuyor' diyerek Erden Timur hakkında dosya hazırlanacağını söylüyor. Erden Timur'dan sana ne Ali bey? Erden Timur senin konun değil."

"Okan Buruk'un kafasında yeni sezona 3 forvetle girmek var. Hoca, Icardi'nin kesinlikle kalmasını istiyor. Icardi'nin kalması için bütün şartlar zorlanıyor. Sezon bitmeden Icardi'nin Galatasaray'da kaldığı müjdesini alabiliriz. Moussa Dembele, Galatasaray'a çok yakın duruyor. Mostafa Mohamed de üçüncü forvet olmayı kabul ederse de takımda kalacak."

"Atletico Madrid ve Ajax, Kerem Aktürkoğlu'nu ciddi şekilde istiyor. Kerem cephesinden gelen bilgiler ise Galatasaray'ı çok sevmesine rağmen Avrupa'da oynamak istediği yönünde. Kerem yerine ise düşünülen isim sezon sonu sözleşmesi sona erecek Jonathan Bamba."

"Galatasaray yönetiminin, sezon sonu ciddi bir sponsorluk anlaşması açıklayacağını düşünüyorum. Stadyum için isim sponsorluğunda ciddi bir yol kaydedildi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Taktik Mania

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2023, 00:44
YORUM EKLE