Alper Mert: "Galatasaray'ın kapısını çalıp 'Icardi'nin yerine onu alın' dediler"

Galatasaray'da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Alper Mert: "Galatasaray'ın kapısını çalıp 'Icardi'nin yerine onu alın' dediler"

Galatasaray muhabiri Alper Mert, Taktik Mania Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Mert'in açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK, YETİŞTİRİLMESİNİ İSTİYOR"

"Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda bildirilecek kadroda bir orta saha ve forvet transferinin yetiştirilmesini istiyor." 

"ERDEN TİMUR, WANDA NARA İÇİN BİR ÇALIŞMA YAPACAK"

"Okan Buruk, Icardi'ye, 'Öncelik ailenin sağlığı ve huzuru. Biz seni bekliyoruz. Üzerimize düşen her konuda da yanınızda olacağız' dedi. Erden Timur da Galatasaray sağlık ekibi de çıkacak test sonuçlarının durumuna göre Wanda Nara için bir çalışma yapacak. Galatasaray doktorları ve sponsor Medicana'nın doktorları durumun yakın takipçisi durumunda. Galatasaray hem Icardi hem PSG ile anlaştı. Wanda Nara'nın sağlık durumuyla ilgili olarak ortaya ne çıkacak o bekleniyor."

"GALATASARAY'IN KAPISINI ÇALIP LUKAKU İÇİN NABIZ YOKLADILAR"

"Bazı menajerler Icardi süreci uzayınca Galatasaray'ın kapısını çalıp Lukaku için nabız yokladılar. Galatasaray ise, 'Birinci tercihimiz Icardi' dedi. Icardi'de bir sıkıntı olsaydı belki Galatasaray Lukaku ile ilgilenebilirdi."

Cumhur Önder Arslan'ın açıklamaları ise şöyle:

"Mertens, Arabistan'dan astronomik bir teklif aldı ama kariyerine Arabistan'da devam etmeyi düşünmüyor."

"Galatasaray, Kerem Demirbay'la anlaşma sağladı. Bayer Leverkusen'le de bonservis pazarlığı çok büyük oranda çözülmüş durumda. Galatasaray, 2.5 milyon Euro seviyelerinde bir bonservis bedeliyle Kerem'i kadrosuna katacak." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2023, 10:55
YORUM EKLE