Altan Tanrıkulu: "Galatasaray'a çok hazır gelse, onun golüyle Napoli'yi yenebilirsin, o çapta bir oyuncu"

Galatasaray'da Beşiktaş derbisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Altan Tanrıkulu: "Galatasaray'a çok hazır gelse, onun golüyle Napoli'yi yenebilirsin, o çapta bir oyuncu"

Süper Lig'de geride kalan 12 haftanın ardından Galatasaray'ın hücumda atakları golle sonuçlandıramaması büyük handikap yarattı.

Tivibu Spor yorumcusu Altan Tanrıkulu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Tanrıkulu'nun açıklamaları şu şekilde:

-ICARDI, TEK BAŞINA OLMAMALI-

"Şimdiye kadar bir Okan Buruk farklılığı göremedim. Okan Buruk'tan bu gol sorununu çözmek için şöyle bir şey beklerdim. Seferovic-Icardi'yi denemesini beklerdim. Çünkü Galatasaray, o kadar orta yaptı, Icardi'yi topla buluşturamadı. Çağdaş Atan da 'Kanatları boş bıraktık ve topu Icardi'ye atmalarını istedik' diye maçtan sonra söyledi. Galatasaray, Kayserispor maçında bir sürü orta yaptı ve topu Icardi ile buluşturamadı. Icardi'yi tek başına bırakmak, Galatasaray'ın ön tarafını cezalandırmak gibi."

-GALATASARAY'DA FIRTINA GİBİ ESER-

Seferovic, ceza sahasında üstünlük sağlayabilir. Gomis de o üstünlüğü sağlıyor ama nefesi yetmiyor. Genç bir Gomis olsa Galatasaray'da fırtına gibi eser. Icardi-Gomis kesin olurdu. Icardi, özel ve iyi bir oyuncu. Sezon başında kafaca çok hazır gelse eğer çok fark yaratabilecek bir oyuncu. Mesela bir Avrupa maçı olsay Icardi'nin golüyle Napoli'yi yenebilirsin. O çapta bir oyuncu, tek pozisyon gelir ve atar ama özel yaşamı çok çalkantılı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2022, 08:32
YORUM EKLE