Altan Tanrıkulu: "Galatasaraylı olsam plaket veririm, büyük bir piyango oldu"

Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey ile ilgili çarpıcı bir yorum geldi.

Altan Tanrıkulu: "Galatasaraylı olsam plaket veririm, büyük bir piyango oldu"

Galatasaray'da iki 1,5 sezonda sergilediği performansla büyük dikkat çeken Sacha Boey, devre arasında rekor bonservisle Bayern Münih'e transfer olmuştu.

BAYERN'DE İSTEDİĞİ GİBİ BAŞLAYAMADI

Alman devinde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle henüz beklentileri karşılayaman Boey'in Bayern Münih kariyeri istediği gibi başlayamadı.

ERDEN TİMUR'A SACHA BOEY ÖVGÜSÜ

Tivibu Spor yorumcusu Altan Tanrıkulu, Sacha Boey transferi konusunda çarpıcı yorumlarda bulundu.

Tanrıkulu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR'A PLAKET VERİRİM"

"Sacha Boey, çok büyük bir piyangoydu. Boey, Bayern Münih'e 30 milyon Euro'ya alınacak bir oyuncu asla değil. Al-Musrati kazığı gibi... Galatasaraylı olsam Erden Timur'a plaet veririm. 'Ömür boyu hizmet altın madalyası' versinler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2024, 02:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 2 hafta Önce

Hadi canım sende.. çocuğun bırak Türkiye ligindekileri Avrupa maçlarındaki oyununu da seyretmemişsin sanırım... karşısında kim oynadıysa paketleyip çarşıya gönderdi.. Onun yıldızı yine parlayacaktır.. Hiç şüphe yok

Ahmet Nar
Ahmet Nar @Abidin Yaman - 2 hafta Önce

Amann altan yorum yapmış zaten. fazla kaale alma. ne anlarlar ki futbolcudan! onlar saha dışında iyiler! saha içini yorumlayamıyorlar!

Kasım Günay
Kasım Günay - 2 hafta Önce

Sizin futbol anlayışınız batmasın. Boey gayet süratli ve oyun içinde hep varolan bir adam. B. Münih teknik ekibi sizin kadar görememiş yani... Uyum süreci diye birşey var futbolda kaldıki adam sakatlandı sakat olmasa bu süreç daha farklı olabilirdi. Ne maksatla saçma sapan bir yorum yapmışsınız anlamak mümkün değil. Erdem beyi övüyor gibi görünüp Galatasaray'dan futbolcu transfer eden zarar eder gibi bir algı anlayışına katılmak mümkün değil. Böylesi bir transfer öncesinde direk ilgili kulüp yöneticilerini arayıp Galatasaray'dan oyuncu almayın diyebilirsiniz.