Anderson Talisca, Galatasaray'a geliyor!

Suudi Arabistan basınına göre Galatasaray, Al Nassr forması giyen Anderson Talisca ile gelecek sezon için anlaşmaya vardı.

Anderson Talisca, Galatasaray'a geliyor!

Geçen sezon tarihinin en kötü dönemini geçirerek Süper Lig'i 13. sırada bitiren Galatasaray bu sezon 23 hafta sonunda liderlik koltuğunda bulunuyor.

Sarı kırmızılılar kötü geçen sezonun ardından kadrosunu Mauro Icardi, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Leo Dubois'in yanı sıra devre arasıdna da Nicolo Zaniolo gibi yıldız futbolcularla güçlendirdi.

Sarı kırmızılılar için yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı.

"Galatasaray, Talisca ile anlaşmaya vardı"

Suudi Arabistan'da yayın hayatını sürdüren Jryan Hfc'e göre Galatasaray, Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'dan takım arkadaşı Anderson Talisca ile anlaşmaya vardı.

29 yaşındaki oyuncu önümüzdeki sezon Galatasaray'da forma giymek için Al Nassr yönetimine transfer olmak istediğini bildirdi.

Galatasaray taraftarı, Talisca'nın sarı kırmızılılarla adının geçmesinin ardından Portekizli oyuncunun sosyal medya hesaplarına yorumlar yağdırdı.,

Anderson Talisca bu sezon Suudi Arabistan Premier Ligi'nde 14 maçta 13 gol attı. 

Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşadı

Beşiktaş, 2016-2017 sezonunda Benfica'dan Anderson Talisca'yı kiralık kadrosuna kattı. Talisca, siyah beyazlılarda 33 maçta 17 gol attı ve 6 asist yaptı. Portekizli oyuncu Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2023, 13:23
YORUM EKLE