Andrea Pirlo: "Başka forma altında görmek istemeyiz, kendisi bizim için çok önemli bir oyuncu"

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Ankaragücü'nü 2-0 mağlup eden Fatih Karagümrük'te teknik direktör Andrea Pirlo açıklamalarda bulundu. Galatasaray ile adı geçen Borini hakkında da konuştu.

Andrea Pirlo: "Başka forma altında görmek istemeyiz, kendisi bizim için çok önemli bir oyuncu"

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında MKE Ankaragücü'nü 2-0 yendikleri maçta önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Andrea Pirlo, Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Fabio Borini ile ilgili soruya da cevap verdi.

Pirlo'nun açıklamaları şu şekilde:

"ÖNEMLİ BİR 3 PUANDI"

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Pirlo, çok önemli bir maça çıktıklarını aktararak, "Rakibimiz de bizim seviyemizdeydi. 3 puan aldığımız için mutluyuz. İlk dakikalarda iyi başlayamadık. Soğuktan dalgındık belki de. Sonrasında iyi toparladık. İyi bir oyunla istediğimizi aldık. Önemli bir 3 puandı. Uzun süren beraberlik serimizi de bozmuş olduk." ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Fabio Borini'nin transferde isminin büyük kulüplerle geçmesini de değerlendiren İtalyan teknik adam şunları söyledi:

FABIO BORINI AÇIKLAMASI

"Borini'yi başka forma altında görmek istemeyiz. Kendisi çok önemli bir oyuncu. Transfer döneminde bunlar konuşulur. Borini'yi ligin kalan bölümünde aramızda görmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2023, 21:54
YORUM EKLE