Andrey Chervichenko: "O bir Ermeni ve ayrılması aptallık olur, Galatasaray'ı istememesi doğru"

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Dinamo Moskova'nın 19 yaşındaki genç yıldızı Arsen Zakharyan ile ilgili Rusya'dan sürpriz bir açıklama geldi.

Andrey Chervichenko: "O bir Ermeni ve ayrılması aptallık olur, Galatasaray'ı istememesi doğru"

Türkiye Futbol Federasyonu, 10 ili etkileyen deprem nedeniyle liglere bir süre ara verildiğini açıklarken, devre arası transfer dönemini de uzatmıştı.

Süper Lig ekipleri de bir yandan depremzedeler için yardımlar toplarken diğer yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor.

ARSEN ZAKHARYAN İDDİASI

Aslan, Dinamo Moskova'da forma giyen Arsen Zakharyan için teklifte bulundu. Moskova ekibi bu görüşmeyi kabul etse de genç oyuncunun Türkiye'de forma giymek istemediği için pazarlık masasına oturmadığı iddia edildi.

'ERMENİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK...'

Rusya'nın köklü kulüplerinde Spartak Moskova'nın eski başkanı Andrey Chervichenko, Arsen Zakharyan'ın Galatasaray'ı reddetmesiyle ilgili yorumlarda bulundu.

19 yaşındaki oyuncunun, sarı - kırmızılılar reddederek doğru bir şey yaptığını vurgulayan Chervichenko, şunları söyledi:

"TÜRKİYE, RUSYA'DAN KÖTÜ DURUMDA"

"Onun bir Ermeni olduğunu düşünürsek, Arsen'in kararı doğal olarak doğru. Bu hikayenin çok gerçekçi olduğunu düşünmüyorum. Sportif açıdan da şüpheli. Belki Türkiye Ligi bizden farklı olarak Avrupa kupalarına erişmeye devam ediyor, ancak seviye olarak Rusya'dan kötü durumda. Bu tür oyuncuların ayrılmasını aptallık olarak görüyorum. Bir kişi burada iyi gidiyorsa o zaman neden ayrılsın? Moskova, Avrupa'dan çok daha iyi. Moskova'da yaşamak varken neden bir Alman ya da İtalyan taşrasına gidesiniz? Golovin gibi Monaco, Londra veya Paris'e medeniyetin olduğu bu tür şehirlere gidersiniz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2023, 00:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
UltrAslan
UltrAslan - 1 yıl Önce

Saydığı yerler de insanlık vs ve Rusya ve ermenistan Gerçek ten medeniyetler şehri mi