"Arda Turan, 90 milyon Euro'luk yıldızı Galatasaray'a gelmeye ikna etti"

Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Sarı kırmızılıların merkez orta saha transferi için girişimleri sürdürüyor.

"Arda Turan, 90 milyon Euro'luk yıldızı Galatasaray'a gelmeye ikna etti"

Kadrosunu dünya yıldızlarıyla güçlendirmeye devam eden Galatasaray, 8 numaraya da büyük bir isim transfer etmeye kararlı. Sarı-Kırmızılılar, uzun süredir devam eden Fred temaslarının ardından, listenin tepesindeki diğer oyuncular için de girişimlerini hızlandırdı.

ORTA SAHA İÇİN HEDEFLERDEN BİRİ SAUL NIGUEZ

Galatasaray'ın bu bölge için düşündüğü bir diğer isim ise Atletico Madrid forması giyen 28 yaşındaki orta sahaya Saul Niguez.

İspanyol futbolcu için Sarı-Kırmızılı takım oyuncunun kulübüne 6 milyon Euro'luk teklif yaptı. İspanyol kulübü ile pazarlıklar devam ediyor. Teknik Direktör Okan Buruk'un da bu transfere onay verdiği belirtiliyor.

ARDA TURAN İKNA ETTİ

Eyüpspor teknik direktörü ve Galatasaray'ın eski efsanesi Arda Turan, Saul Niguez transferi için devreye girdi.

Atletico Madrid'de 2011-2015 yılları arasında forma giyen Arda Turan eski takım arkadaşını Sarı-Kırmızılı takıma gelmeye ikna etti.

Galatasaray 6 milyon Euro teklif yaptığı Atletico Madrid'le bonservis görüşmelerini devam ettiriyor. İspanyol kulübünün beklentisi 10 milyon Euro civarında ancak Galatasaray'ın bu rakamı aşağı çekmesi bekleniyor.

DEĞERİ 90 MİLYON EURO OLMUŞTU

17 yaşındayken Real Madrid alt yapısından Atletico Madrid alt yapısına transfer olan 28 yaşındaki futbolcunun bir dönem piyasa değeri 2018-2019 yılları arasında 90 milyon Euro'ya kadar yükselmişti. Şu an 10 milyon Euro pisaya değeri olan yıldız orta sahanın Atletico ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZON 38 MAÇTA OYNADI

19 kez İspanya Milli Takım forması giyen orta saha geçtiğimiz sezon Atletico Madrid formasıyla 38 maçta 3 gollük performans ortaya koydu.

CHELSEA FORMASI DA GİYDİ

2021 yılında Chelsea'ye 5 milyon Euro bedelle kiralanan Niguez Premier Lig'de beklediğini bulamamış tekrar takımı Atletico'ya geri dönmüştü. La Liga kariyerinde 295 maça çıkan Saul 31 gol, 16 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Yakup Çınar / Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2023, 15:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nurullah
Nurullah - 10 ay Önce

Taş

Landerdorsyer
Landerdorsyer - 10 ay Önce

Gelirse çok büyük iş yapar ucl de torreira saul ikilisini izlemek çok iyi olur

Yusuf Y
Yusuf Y - 10 ay Önce

Bu adama beş kuruş para vermeyin zerre işimiz yarayacak bir topçu değil bize lazım olan adam ya fred yada gravenberch Allah aşkına israf transferi yapmayın bu adamın maçlarını yönetimden kimse izlemiyor mu ayrıca iyi olsa A. Madrid bırakır mı