"Arsenal 50 milyon Euro'ya alamadı, bedavaya Galatasaray'a geliyor"

2022/23 sezonunda Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da, önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

"Arsenal 50 milyon Euro'ya alamadı, bedavaya Galatasaray'a geliyor"

Süper Lig'in bu sezonki şampiyonu Galatasaray, Premier Lig ekibinin yıldız futbolcusunu çok kârlı bir anlaşma yaparak kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in geçtiğimiz sezon istediği, ancak son anda kadrosuna katamadığı yıldız futbolcu için Galatasaray devreye girerek transferi en kısa sürede bitirmenin planlarını yapıyor.

TİELEMANS GELİYOR

Şampiyonluk sonrasında transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, Leicester City forması giyen Hollandalı yıldız için girişimlere başladı. Önümüzdeki sezon için kadrosunu daha da güçlendirmeyi hedefleyen Cimbom, aradığı oyuncuyu Premier Lig'de buldu.Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde Tielemans için daha somut adımlar atması bekleniyor.

KÜME DÜŞTÜLER

Premier Lig ekiplerinden Leicester City, bu sezon İngiltere'nin en yüksek seviyeli ligine veda etti. 26 yaşındaki oyuncu, Championship'te oynamak istemediği için başka takımları transfer olmanın planlarını yapıyor. Sezon sonu itibarıyla bonservisini eline alacak yıldız oyuncu için Galatasaray'ın devreye girdiği aktarlıyor. Tielemans, hem 6 numara hem de 10 numara pozisyonlarında görev yapabiliyor.

ARSENAL ALAMADI 

Premier Lig devi Arsenal, geçtiğimiz sezon LEicester City'nin kapısını Tielemans için çaldı. İngiliz ekibi, Topçular'ın 50 milyon Euro'luk teklifini geri çevirdi ve Arsenal Hollandalı yıldızı kadrosuna katamadı. 

The Sun'ın haberine göre Arsenal, görüşmeleri son noktaya getirmesine rağmen son pürüzleri giderememişti.

Kaynak: Takvim

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2023, 16:07
YORUM EKLE