Axel Witsel: "Ben de orada bulunmak istiyorum, neler olacağını göreceğiz"

Axel Witsel, kendisi hakkında çıkan transfer iddialarına yanıt verdi.

Axel Witsel: "Ben de orada bulunmak istiyorum, neler olacağını göreceğiz"

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'la sözleşmesi sona eren ve Almanya'dan ayrılmaya hazırlanan Belçikalı ön libero Axel Witsel, hakkında çıkan transfer söylentilerine cevap verdi.

Uluslar Ligi için Belçika Milli Takımı ile beraber olan Witsel, burada yaptığı açıklamada Marsilya iddialarını yorumladı. Witsel şunları söyledi:

"ÜST SEVİYEDE KALMAK İSTİYORUM"

"Marsilya teklif yaptı mı? Bilmiyorum. Neler olacağını göreceğiz. Çok farklı bir destinasyona gitmeyeceğim, kafamda böyle bir şey yok. Avrupa'da harika bir projede ve üst seviyede kalmak istiyorum. 33 yaşındayken 25 yaşındakinden farklı düşünüyoruz. Ailemi daha fazla işin içine katmam gerekiyor. Üst seviyede kalmak istiyorum. Şu anda bir şey söyleyemem. Nereye gideceğimi bilmiyorum. Fakat Dünya Kupası yaklaşıyor, ben de orada bulunmak istiyorum ve bu yüzden de dikkatlice düşünmem gerekiyor."

GALATASARAY İLE ANILIYOR

Kariyerinde bir dönem Çin'de de forma giyen Witsel'in ismi bir süredir Fransız ekibi Marsilya ile anılırken, geçtiğimiz gün Fransız basınından Galatasaray iddiaları da ortaya atılmıştı.

2018'den bu yana Borussia Dortmund forması giyen 33 yaşındaki Belçikalı oyuncu, 145 kez sahaya çıktı. 

Kaynak: NTV

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2022, 11:08
YORUM EKLE