Ayhan Şensoy: "Büyük üzüntü yaşadı, göz önünde olan bir lige transfer olmak istiyor"

Galatasaray'ın sezon başında 6 milyon Euro'ya Arsenal'dan kadrosuna kattığı Lucas Torreira hakkında menajeri Pablo Bentancur'dan çarpıcı açıklamalar gelirken perde arkasına Habertürk ulaştı.

Ayhan Şensoy: "Büyük üzüntü yaşadı, göz önünde olan bir lige transfer olmak istiyor"

Galatasaray'ın Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur, ''Torreira sezonu Galatasaray'da bitirip, sonra İtalya'ya dönmeyi planlıyor.'' dedi.

İtalyan futbolunu sevdiği düşünüldüğünde, onu Serie A'da görmek zor olmayacak. Birkaç İtalyan kulübüyle konuştum.'' açıklaması sarı kırmızılı camiada şaşkınlık yaratmıştı. Olayın perde arkasında neler yaşandığına Habertürk ulaştı.

Ülkesinin Milli takımıyla 2022 Dünya Kupası'nda hiç süre alamayan Uruguaylı futbolcu büyük üzüntü yaşadı.

Uruguay'ın gruplarda elenmesi sonrası hayal kırıklığına uğrayan Lucas Torreira, Matias Vecino'nun tercih edilmesinden dolayı mutsuz.

Torreira Uruguay Milli takımı'nda yeniden oynamak için göz önünde olan bir lige transfer olmayı hedefliyor. 

26 yaşındaki oyuncu bu yüzden önümüzdeki yaz İtalya Serie A'ya gitmek amacında.

Menajeri de çalışmalara başladı. Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'den aldığı Lucas Torreira'yı 15 milyon Euro'dan aşağı bir rakama satmayı düşünmediği öğrenildi.

NELER YAŞANDI?

Galatasaray'ın sezon başındaki en flaş transferlerinden biri olan Lucas Torreira hakkında manejeri Pablo Bentancur'dan bir açıklama geldi. 

Bentancur, Uruguaylı yıldızın sezon sonu Galatasaray'dan ayrılmak istediğini söyledi. 

Bentancur İtalya basınına verdiği röportajda, ''Birkaç takımla görüştüm. Torreira, Galatasaray'da bir yıl geçirmek ve ardından Serie A'ya dönmek istiyor.'' ifadelerini kullanmıştı. 

Kaynak: Ayhan Şensoy / Habertürk

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2022, 21:38
YORUM EKLE