Aykut Erçetin: "Galatasaray taraftarı çok seviyor, oyuncu burada çok mutlu, ailesi de kalmak istiyor"

Milot Rashica'nın Türkiye'deki Temsilcisi Aykut Erçetin, Kosovalı oyuncunun Galatasaray'daki geleceğiyle ilgili konuştu.

Aykut Erçetin: "Galatasaray taraftarı çok seviyor, oyuncu burada çok mutlu, ailesi de kalmak istiyor"

Milot Rashica'nın Türkiye'deki temsilcisi Aykut Erçetin, oyuncunun geleceğine ilişkin Radyospor'a açıklamalarda bulundu.

Bir dönem Galatasaray kalesini de koruyan Erçetin şu ifadeleri kullandı:

"Norwich City ne kadar istiyor tüm hakları için bilmiyoruz ama zaman içinde belli olur. Milot'u Galatasaray taraftarı seviyor ve kalmalarını istiyorlar. Oyuncu da burada çok mutlu... Ailesi de burayı seviyor, kalmak istiyor"

Milot Rashica'nın Kariyerinden Notlar

28 Haziran 1996 tarihinde Vushtrri'de dünyaya gelen Milot Rashica profesyonel futbol kariyerine altyapısından çıktığı KF Vushtrria'da start verdi. Deneyimli futbolcuyu daha sonra Vitesse, Werder Bremen, Norwich City ve Galatasaray'da izleme imkanı bulduk.

Kosova A Milli Takımı'nda 46 maçta 8 gol kaydeden Rashica, Arnavutluk A Milli Takımı adına 2 müsabakaya çıktı. Arnavutluk U-21 Milli Takımı'nda 6 maçta 1 gol atan Milot, Arnavutluk U-19 Milli Takımı'nda 5 müsabakada forma şansı buldu. 3 maça çıktığı Arnavutluk U-17 Milli Takımı'nda ise 1 gol attı.

26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, 2013-14 sezonunda KF Vushtrria formasıyla Kosova Ligi şampiyonluğu yaşarken, 2016-17 sezonunda Vitesse Arnhem formasıyla Hollanda Kupası'nda mutlu sona ulaştı.

Vitesse Arnhem ve Werder Bremen formalarıyla 100'er maça çıkan Rashica, Norwich City macerasında 40 karşılaşmada forma şansı buldu. Vitesse Arnhem U-21 Takımı'nda 1 müsabakada oynadı.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2022, 21:44
YORUM EKLE