Bacary Sagna: "Galatasaray'dan gerçekten beğendiğim bir oyuncu, eminim birçok kulübün aklındadır"

Arsenal'ın unutulmaz futbolcularından olan Bacary Sagna, Galatasaray'ın yıldız ismi Sacha Boey ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bacary Sagna: "Galatasaray'dan gerçekten beğendiğim bir oyuncu, eminim birçok kulübün aklındadır"

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da sezon başı kadroda düşünülmeyen ve daha sonra performansı ile formayı kapan Sacha Boey, takımın vazgeçilmez oyuncusu oldu. Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın unutulmaz futbolcularından Bacary Sagna, Fransız yıldız hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

SEZON BAŞI KAMPINA GÖTÜRÜLMEMİŞTİ

Sezon başında gözden düşen isim konumunda olan Sacha Boey, sosyal medya hesabından paylaştığı görüntü ile tepki çekmişti. O günlerde izinli olan ve bireysel olarak çalışmalarda bulunan Boey'nin paylaşımında fit olmadığı konuşulmuştu. Omar Elabdellaoui ve Leo Dubois'nın sakatlıkları sonrası Okan Buruk, sezonun ilk maçında Antalya deplasmanında Boey'e şans verdi. Genç oyuncu da bu şansı iyi değerlendirdi ve formayı bırakmadı.

İLK GOLÜNÜ ATTI

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu’nda Fatih Karagümrük ile mücadele etti. Sarı-kırmızılıların 3. golünü Sacha Boey kaydetti. Müsabakanın 80. dakikasında ceza sahası içindeki karambolde topu önünde bulan Boey meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 22 yaşındaki futbolcu kaydettiği golle bu sezonki ilk gol sevincini yaşadı.

BİRÇOK KULÜP PEŞİNDE

Galatasaray'da bu sezon yükselen bir grafik çizen Sacha Boey, şimdiden Avrupa devlerini peşine takmış durumda.

Ocak ayında İngiltere Premier Lig takımı Crystal Palace ile Almanya Bundesliga temsilcileri Eintracht Frankfurt ve Wolfsburg, Boey'in taliplileri arasında yer alıyordu.

"BİRÇOK KULÜBÜN AKLINDA SACHA BOEY İLE SÖZLEŞME İMZALAMAK VARDIR"

Arsenal'in eski sağ beki Bacary Sagna, "Galatasaray'dan Sacha Boey, gerçekten beğendiğim bir oyuncu. Arsenal'e mükemmel uyum sağlayacağını düşünüyorum. Ben de bir sağ bek olarak, onun harika olduğunu düşündüğümü söylemeliyim. Eminim, birçok kulübün aklında Sacha Boey ile sözleşme imzalamak vardır" sözlerini kullandı.

2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Galatasaray'ın 2021 yazında Rennes'ten 1.15 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı genç futbolcunun sarı-kırmızılılar ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2023, 13:21
YORUM EKLE