Balotelli: "Fenerbahçe, Galatasaray'ın altında kalan bir kulüp"

Adana Demirspor formasıyla müthiş bir sezonu geride bırakan ve yeniden İtalya Milli Takımı'na davet edilen Mario Balotelli, Galatasaray'a yeşil ışık yaktı.

Balotelli: "Fenerbahçe, Galatasaray'ın altında kalan bir kulüp"

Adana Demirspor formasıyla iyi bir sezonu geride bırakan Mario Balotelli transfere dair önemli açıklamalarda bulunurken Galatasaray'a yeşil ışık yaktı.

TARİHE GEÇTİ

Adana Demirspor'un sezon başında kadrosuna kattığı İtalyan yıldız Mario Balotelli, mavi-lacivertli kulüpte çıktığı 33 maçta 19 atarken 6 asistle oynadı. İtalyan yıldız Süper Lig'deki müthiş performansıyla İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini tarafından yeniden milli takıma davet edildi.

İtalyan futbolcu, mavi-lacivertlilerin Göztepe'yi 7-0 yendiği maçta attığı 5 golle yıldızlaşmış ve özellikle son golü Türkiye ve dünyada gündem olmuştu. Balotelli'den önce Alex de Souza, Mario Jardel, Şota Arveladze ve Cenk İşler bir maçta 5 gol atma başarısını göstermişti. Lig tarihinde bir maçta en fazla gol atan futbolcu unvanının sahibi ise Tanju Çolak. Tanju Çolak, 1992- 93 sezonunda Fenerbahçe'nin Karşıyaka'yı 7-1 yendiği maçta 6 kez fileleri havalandırmıştı.

YENİDEN İTALYA'YA DÖNÜŞ SİNYALİ

Balotelli'nin Adana Demirspor formasıyla gösterdiği performans özellikle ülkesi İtalya'da büyük yankı uyandırdı. Serie A'ya yükselen Monza'da kulübün sahibi Silvio Berlusconi, kutlamalar için düzenlenen törenin ardından Balotelli transferi hakkında flaş açıklamalarda bulunmuştu.

Kutlama yemeğine katılan Mario Balotelli ile ilgili konuşan Berlusconi, "Mario Balotelli içerideydi. Mario ile uzun süredir arkadaşız. Bizimle tekrar oynamak istediğini söyledi. İyi bir takımımız var. Transfer piyasasında neler yapabileceğimizi göreceğiz." sözlerini kullanmıştı.

Basın mensuplarına konuşan Mario Balotelli ise "İtalya'ya geri dönmek istiyorum. Monza mı olur, bilemiyorum..." ifadelerini kullanmıştı.

GALATASARAY'A YEŞİL IŞIK

Hakkında birçok transfer iddiası ortaya atılan Balotelli transfere dair önemli mesajlar verirken Galatasaray'a yeşil ışık yaktı.

İtalyan yıldız Galatasaray hakkında "Galatasaray'da her oyuncu oynamak ister. Ateşli taraftarları var. Avrupa'da bu şekilde tanınıyor, büyük bir kulüp." sözlerini kullandı.

Balotelli'nin Fenerbahçe hakkında "Galatasaray'ın altında kalan bir kulüp diyebilirim." sözlerini kullandığı iddia edilen haberde İtalyan yıldızın bu sözlerinin Galatasaray'a transfer olacağı dedikodularını da beraberinde getirdi.

Mario Balotelli, Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde Fatih Terim'in fotoğrafını paylaşmış ve üzerine de "Büyük saygı" diye yazmıştı.

Kaynak: Fotomaç

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2022, 14:31
YORUM EKLE