Batuhan Karadeniz: "Adana Demirspor'a hayırlı olsun, Galatasaray'da olmuyor"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Zalgiris Vilnius ile 2-2 berabere kaldı.

Batuhan Karadeniz: "Adana Demirspor'a hayırlı olsun, Galatasaray'da olmuyor"

Skyspor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"YUNUS, ADANA DEMİRSPOR'A HAYIRLI OLSUN"

"Yunus Akgün, rakip oyuncuyu 12 kere delmeye çalıştı. Bu arada Yunus kardeşim sana Adana Demirspor'da başarılar diliyorum. Olmuyor yani. Adana Demirspor camiasına hayırlı olsun." 

"BU SENE GALATASARAY'IN OYUNCUSU OLAMAZLAR"

"Büyük camiada oynamak saha içinde biraz böyle aykırı olmayı gerektiriyor. Sorumluluk almayı gerektiriyor. Barış Alper ve Yunus Akgün'ün ben bu sene Galatasaray'ın oyuncusu olabileceklerini düşünmüyorum." 

"FAKİR ZAHAS'INI ALMIYORSUN..."

"Galatasaray'ın transferleri, şu anda içerideki oyuncuların hepsini demotive etmiş. Ben Galatasaray'ın transferlerinden sonra, bugün sahada oynayan oyuncularını özgüvensiz gördüm. Fakir Zaha'sını almıyorsun. Adam 3 yıl önce 80 milyon Euro istenen Zaha'yı alıyor!" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2023, 00:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adana Demirspor
Adana Demirspor - 10 ay Önce

Yunus kardeşimizin her zaman başımızın üstünde yeri var...

Mustafa Çetin.
Mustafa Çetin. - 10 ay Önce

Yunus Türkiye'nin en iyi dar alan topcusudur. Çok çabuk hareket eden araya paslar birakabilen iyi orta kesen ender futbolculardandır. Golü hisseder , gençliğinden beri Avrupa takımlarının ilgisini cekmektedir. Defansi da vardir. GS da sürekli oynatilmadigindan dolayı telaşlı oynuyor. İlk fırsatta süt cekip golü atmak istiyor. Oysa ceza Sahasinin üzerinden değil içinden yada bir kaç metre dışından şut çektiğinde golü yapar. Sürekli oyundan alinmasa daha verimli olur. İddia ediyorum ki şu anda topla dar alanda en iyi topcudur. Sıkışan oyunda kapanan defansı açacak tek futbolcudur. Yanlış yerde çizgide oynatilarak koreltiliyor. İç kulvarda oynatilip göbekten değil göbeğin bir iki metre yandan içeri girmeyi süt çekmeyi denemeli...

S1F1R B1R
S1F1R B1R - 10 ay Önce

Sonunda kendine yakışan takıma geliyor...

Hüseyin Han
Hüseyin Han - 10 ay Önce

Yunus Galatasaray için yeterli değil ama Barış Alper kenisini ispat etti ve etmeye devam ediyor, ondan daha da faydalanılır.