Batuhan Karadeniz: "Bizi Ronaldo, Neymar mı sandınız? Sen bu ülkeye gelme, bunu araştırsınlar"

Suudi Arabistan yetkililerinin skandal davranışları ve talepleri sonrasında Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Finali iptal edildi.

Batuhan Karadeniz: "Bizi Ronaldo, Neymar mı sandınız? Sen bu ülkeye gelme, bunu araştırsınlar"

SkySpor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Süper Kupa Finali gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"SEN BU ÜLKEYE GELME"

"O kupanın adı Mustafa Kemal Atatürk Süper Kupası olacak! Sen TFF Başkanı olarak, bugün hala sonuna kadar pazarlık yapıyorsan, sen bu ülkeye gelme! Bunu araştırsınlar, ben böyle ne Müslümanlık gördüm, ne Türklük gördüm, ne vatanseverlik gördüm."

"BİZİ REZİL ETTİNİZ"

"Belki de benim son yayınım olacak. Lanet olsun. Hamit Altıntop ile bunlar penaltı atışsınlar, hanginiz kazanırsa kupayı o alsın! Yazıklar olsun, bizi dünyaya rezil ettiniz!"

"BİZİ RONALDO VE NEYMAR MI SANDINIZ?"

"Eski kaşardan tost, Araptan da dost olmaz. Bizi Ronaldo mu sandınız, parayla secdeye yatıracaksınız, din değiştirteceksiniz. Neymar'a iki tane uçak ver, secdeye yatsın. Ronaldo'ya 3 kuruş fazla ver, amuda kalksın. Biz öyle bir millet değiliz. Bizim kırmızı çizgilerimiz var. En büyük kırmızı çizgimiz de Mustafa Kemal Atatürk'tür."

"SEN KİMSİN Kİ SENİN MİLLİ MARŞINI OKUYAYIM"

"Suudi Arabistan sen kimsin ki ben senin milli marşını sahada okuyayım? Senin milli marşını kim biliyor ki? Senin vasfın ne? Bu benim kupam lan. Bu kupa için Arabistan'a götüren herkese yazıklar olsun. İstifa etmeyin vatandaşlıktan çıkın."

"BENİM SOYUNMA ODAMA POLİS YOLLAYACAKSIN, PANKARTIMI ALACAKSIN"

"Arabistan'da hala Süper Kupa'yı oynatmaya çalışıyorsun! Bu mevzu çok farklı! Sen kimsin benim soyunma odama polis yollayacaksın da benim pankartımı alacaksın. Bu pankartta senin zoruna giden ne?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2023, 14:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çetin erşik
Çetin erşik - 4 ay Önce

siz arapları besleyin onlar size istiklal marşını okuturmasin valla helal olsun size ne güzel bir dünya zaten sizden utanma yüzü yok yüzsüzler

Mehmet çakır
Mehmet çakır - 4 ay Önce

Helal olsun kardeşim