Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'da ikisine de iki tane koyunumu emanet etmem, beceriksizler"

Galatasaray, Süper Lig'de İstanbulspor'u 3-1'lik skorla geçmeyi başardı.

Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'da ikisine de iki tane koyunumu emanet etmem, beceriksizler"

SkySpor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"KAPALI SAVUNMALARA ÜRETKEN OLAMIYORLAR"

"Galatasaray, kapalı savunmaya karşı üretken oynayamıyor. Kendi sahasına gömülü takımlara karşı iyi pozisyon bulamıyor. İstanbulspor kötü takım, ona rağmen çok pozisyon yok. Kerem'in attığı 2. golde başka bir kaleci olsa o golü yemezdi."

"HALİL VE TETE'YE İKİ TANE KOYUNUMU EMANET ETMEM"

"Ben köyde yaşıyor olsam, geçimimi çiftçilikle sağlıyor olsam, iki tane koyunumu Halil Dervişoğlu ve Tete'ye emanet etmem. Bunlar iki koyundan birini kaçırır, birini de kafasından tutup getirir. Beceriksiz bunlar ya! Galatasaray formasını bunlara emanet ediyorlar. Okan Buruk'u da tebrik etmek lazım. Ben arkamda böyle duran bir tane hocaya rastlamadım. İki maç kötü oynayınca bize forma yüzü göstermiyorlardı. Halil Dervişoğlu ya da Tete olsam tesisten içeri girdiğimde direkt Okan hocanın odasına girerim, 'Hocam ver elini öpeyim. Allah senden bin kere razı olsun. GS STORE'dan bile alamayacağımız formayı bize Rams Park'ta giymeyi nasip ediyorsun. Elini öper, helallik alırım. Çok vasat oyuncular."

"3 TRANSFER ŞART"

"Galatasaray'da bir kere sol bek yok. Kanat kesin lazım. 8 numara bence şart. Belki Sacha Boey'den gelecek paraya göre 4 transfer de yapılabilir. 4 oyuncudan ikisi tutarsa şampiyonsun, tutmazsa sıkıntı."

"OKAN HOCANIN OYUNCUSUNU ELEŞTİRDİĞİNİ GÖRMEDİM"

"Okan Buruk, Galatasaray'ın içindeki kaosu yönetmeye çalışıyor ve bunu mazeret olarak hiçbir konuşmasında söylemiyor. Okan hocanın bir oyuncusunu eleştirip taraftarın önüne attığını görmedim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2024, 03:25
YORUM EKLE