Bayern Münih'in yıldızı itiraf etti! "Kulaklarım duymuyor"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Rams Park'ta Bayern Münih'i 3-1 mağlup etti.

Bayern Münih'in yıldızı itiraf etti! "Kulaklarım duymuyor"

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel ve oyuncuları, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Thomas Tuchel: 

"Burası Şampiyonlar Ligi. Galatasaray kendini geçmişte ispatlamış başarılı bir kulüp. İlk yarı hak etmedik galibiyeti.. Galatasaray takımı inanılmaz yoğun bir baskıyla bizi zorladı. İnanılmaz bir atmosfer vardı tribünlerde. Burada oynamak çok kolay değil gerçekten."

"Dün akşam Icardi oyanamaz bilgisi gelmişti. İsmini gördüğümüzde taktiksel bir değişime gitmedik, çünkü zaten oynayacakmış gibi düşünmüştük. Ağrılar içinde de olsa oynayabildiğini bildiğim bir oyuncu."

"Genel olarak 90 dakikayı değerlendirdiğimde hakedilmiş bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi zorlu bir arena. Bu akşam bunu bir kez daha gördük."

Harry Kane

"Bu stadyuma ilk kez geliyorum ve şu anda duyma yetimi geri kazanmaya çalışıyorum. İnanılmaz, Galatasaray taraftarının ve tabii ki deplasman taraftarımızın da hakkını vermek lazım. Futbol böyle bir şey, önemli olan zor atmosferlerde bunu başarmak."

Kingsley Coman

"Çok gergin ve zor maçtı. Kolay olmadı çünkü çok fazla baskı yarattılar, ancak ikinci yarıda daha fazla alan vardı ve bence bu yüzden ikinci yarı daha fazla gol attık. Böyle ortamları seviyorum. Bunun gibi atmosferlerde çok fazla adrenalin var ve bu gece inanılmazdı. Maçın Oyuncusu ödülünü kazanmak harika ama bugün en önemli şey kazanmaktı."

Jamal Musiala:

"Burada harika bir atmosfer vardı, bu taraftarların önünde oynamaktan gerçekten keyif aldım. Atmosfer nedeniyle bu maçı uzun süre hatırlayacağım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2023, 12:21
YORUM EKLE