Belhanda: "Galatasaraylı taraftarlar, beni İnşallah ıslıklamaz"

Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılarak Süper Lig ekibi Adana Demirspor'a transfer olan Faslı futbolcu Younes Belhanda eski takımı hakkında konuştu

Belhanda: "Galatasaraylı taraftarlar, beni İnşallah ıslıklamaz"

Sezon başında Adana Demirspor'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Younes Belhanda eski takımı Galatasaray hakkında açıklamalarda bulundu. 

Yaklaşık 4 yıl Galatasaray'da oynayan ve şampiyonluk yaşayan Belhanda, Twitter'da yaptığı sohbet odasında sarı kırmızılı formayı giydiği döneme dair konuştu.

Belhanda Süper Lig'de oynanacak Galatasaray Adana Demirspor maçı öncesinde eski taraftarlarına mesaj yolladı. 

Belhanda'nın açıklamaları şöyle:

"Umarım Galatasaray taraftarı beni ıslıklamaz"

"Galatasaray için sahada her zaman her şeyimi verdim, kırık çeneyle bile oynadım. Galatasaraylı taraftarlar, Pazartesi günü beni İnşallah ıslıklamaz" dedi.

"Pislik gibi kovuldum"

Belhanda, geçtiğimiz aylarda Galatasaray ile ayrılık süreci hakkında ise "Şu an bunun hakkında konuşmam benim için karışık bir durum çünkü hala FIFA'da süren hukuki bir sürecimiz var ama pislik gibi kovuldum. Dikkat edin, hayatımın bir parçası olan kulübü suçlamıyorum. Mustafa Cengiz, kısa bir süre önce öldü, Allah rahmet eylesin. Yani ben de her şeyi söylemek istemiyorum. Basitçe söylemek gerekirse, kulübün ve avukatların tavsiyesine rağmen beni gönderdi, kimse ne olduğunu anlamadı." ifadelerini kullanmıştı. 

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2022, 13:18
YORUM EKLE