"Ben Galatasaray'da oynamaya hazırım" dedi, haber yolladı

Galatasaray, iki yıldızın transferlerini bitirmek üzere bu hafta resmi temaslarda bulunacak. Başkan Dursun Özbek, milli yıldız için bizzat devreye girecek, Erden Timur, Fransa'da bonservis pazarlığına oturacak.

"Ben Galatasaray'da oynamaya hazırım" dedi, haber yolladı

Galatasaray 'da iki ayrı koldan transfer taarruzu başladı. Sarı-Kırmızılılar özellikle bu hafta gündemdeki iki oyuncu için resmi temaslarda bulunacak. Sarı Kırmızılılar, devre arasında yapacağı kritik hamlelerle sezon sonu şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedeflerken başkanlar düzeyinde görüşmeler olacağı da öğrenildi. İşte detaylar...

Deniz Undav: "Ben hazırım"

İngiltere'de Brighton forması giyen 26 yaşındaki Alman pasaportlu Türk santrfor Deniz Undav, Galatasaray'ın ilgisi üzerine Sarı-Kırmızılı kulübe haber yollayarak, "Ben Türkiye'de oynamaya hazırım" dedi. Cim Bom'da 2 yabancının yanında 3. santrfor olarak düşünülen golcü oyuncu, büyük umutlarla transfer olduğu Brighton'da süre alamadığı için rahatsız. Ancak küçüklüğünden beri Galatasaray taraftarı olduğu belirtilen Deniz'in, koşullar ne olursa olsun Sarı Kırmızılı formayı giymeyi çok istediği öğrenildi.

Erden Timur'dan Fransa'ya çıkarma

Listenin ilk sırasında Moussa Dembele transferi var. Fransız futbolcunun menajeriyle İstanbul'da yapılan görüşmede mutabakat sağlayan Galatasaray, bu hafta Fransa'ya çıkarma yapacak.

Transferden sorumlu olan Erden Timur, Lyon yetkilileriyle bir araya gelerek, Dembele transferine nokta koymayı hedefliyor. Sarı-Kırmızılılar böylece sezon sonunda mukavelesi bitecek olan 26 yaşındaki forveti, ocak ayında renklerine bağlayacak.

Başkan Dursun Özbek bizzat devrede

Yurt içinde de transfer çalışmaları var. Savunmaya yerli takviyesi yapmak isteyen ve bu doğrultuda birçok oyuncuyla görüşen Sarı-Kırmızılılar, Samet Akaydin üzerinde karara varmış durumda. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'la bizzat görüşerek, Samet transferini bitirmeyi hedeflediği öğrenildi.

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor

Bilindiği üzere Galatasaray'ın dışında Fenerbahçe , Beşiktaş ve Trabzonspor da Milli savunmacının peşinde. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 28 yaşındaki stoper için Galatasaray cephesinde bonservis artı takas formülü düşünülüyor.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2022, 00:46
YORUM EKLE