Berkan Kutlu: "Bizim için ilk anda gerçek gibi gelmedi"

Galatasaray'ın orta saha oyuncularından Berkan Kutlu, merak edilenler hakkında konuştu.

Berkan Kutlu: "Bizim için ilk anda gerçek gibi gelmedi"

Galatasaray forması giyen Berkan Kutlu, sarı-kırmızılı takımla ilgili soruları yanıtladı.

"KÜÇÜKKEN KAYBEDİNCE AĞLARDIM"

Berkan Kutlu, TRT Spor'a yaptığı açıklamada "Konuşmamamın nedeni kötü gitmemiz. Galatasaray'a çok bağlıyım. Küçükken kaybettiği zaman ağlardım. İşim gereği bu sezon çok acı çektik. Küçükken Galatasaray senede 3-4 maç kaybederdi. Şu an ne kadar kaybettiğimizi bilmiyorum. O kadar kötü bir sezon geçiriyoruz. Benim için de yorucu oldu. Konuşacak bir şey yok. Çalışmamız lazım." dedi.

GALATASARAY'A TRANSFERİ

Galatasaray'a transferiyle ilgili konuşan Berkan Kutlu "Alanyaspor bana güvendi, beni aldı. Çağdaş hocama çok teşekkür ediyorum. Bana o şansı verdi. Orada çok şey öğrendim. Sion'a da teşekkür ediyorum. Altyapıda kaptandım. Galatasaray'dan teklif aldığımda o anı şu an bile konuştuğumda tüylerim diken diken oluyor. Hayatımda bir kere yaşayacağım bir andı. Her sezonu hatırlarım. Bazen arkadaşlarım senin Galatasaray ile ilgili nasıl bu kadar bilgin var derler. UEFA kupasının alındığı soyunma odasının içindeyim sonuçta. Fatih Hoca'ya da çok teşekkür ederim. O buraya gelme şansı verdi bana. Onun beni çok istediğini biliyordum." ifadelerini kullandı.

FATİH TERİM, DOMENEC TORRENT YORUMU

Fatih Terim'in ayrılmasıyla ilgili açıklama yapan 24 yaşındaki futbolcu "Fatih hocanın ayrılığı bizim için ilk anda gerçek gibi gelmedi. Ama bizim devam etmemiz gerekiyordu. Evet çok zor bir sezon oldu ama bunu Fatih hocanın gidişi veya Torrent hocanın gelişine bağlayamayız." açıklamasını yaptı.

"EKİBİMLE PLANLIYORUZ"

Berkan Kutlu sürekli sıkı çalıştığını söylerken, "Benim bir ekibim var. Onlarla bütün planlamayı beraber yapıyoruz. Bu ayarlamaları yapıyoruz. Ne kadar çok çalışırsan o kadar hazır olursun. Hiçbir maç kaçırmak istemiyorum. İki yıl boyunca Sion'da oynayamadım. Oynayamamanın ne demek olduğunu biliyorum. " açıklamasını yaptı.

"KENDİMİ SUÇLUYORUM"

Galatasaray'ın kötü bir sezon geçirmesiyle ilgili görüşlerini aktaran Berkan Kutlu "Bu sezon her şeyi duygusal anlamda yaşadım. hayaindeki takıma geliyorsun ama tarihinin en kötü sezonunu yaşıyorsun. Kendimi suçluyorum. Bir sezonda 50 maça çıkmak ve milli takıma seçilmek bir başarıdır ama sonuçta başarısız olduk. Galatasaray'ın bu konumda olması hayalimde bile düşünmeyeceğim bir şey ama ilerisi için bize tecrübe olacak" dedi.

"NE YAPSAM BENİ KONUŞUYORLAR"

Eleştirilerle ilgili açıklama yapan Berkan Kutlu "En fazla koşan oyuncu olsam da eleştiriliyorum. 'Evet Berkan koştu da ne oldu' diyorlar. Koşuda 3. ya da 4. olsam, 'Berkan bunu bile yapmıyor artık' diyorlar. Ne yapsam konuşuluyor. Bunun üzerinde pek fazla durmuyorum." ifadelerini kullandı.

"GOL YA DA ASİST BEKLEMİYORLAR"

Teknik adamların kendisinden gol ya da asist beklemediğini vurgulayan Berkan Kutlu "Bazı pozisyonlar gol olsa benim 10 asistim olabilirdi. Ama hocaların benden gol veya asist beklentisi yok. Benim başka görevler bekliyorlar." şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2022, 10:29
YORUM EKLE