Beşiktaş maçında oynayabilecek mi? Okan Buruk duyurdu!

Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Beşiktaş maçında oynayabilecek mi? Okan Buruk duyurdu!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalyaspor maçı sonrasında basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE OLMAZ"

"Maça saatler kala Icardi'nin ceza aldığını öğrendik. Tedbirsiz sevk edildiği halde oynayamayacağı söylendi. Bu dünyanın hiçbir yerinde olmaz! Onunla maça hazırlandık, bu durum bizi etkiledi. Psikolojik olarak geriye itti."

"ICARDI'NİN NET OLARAK HATIRLADIĞI BİR ŞEY YOK"

"Ankaragücü maçının üstünden çok geçti. Montaj görüntüler çıktı. Daha sonra olduğu söylendi. Icardi'nin net olarak hatırladığı bir şey yok. Maçın içerisinde birçok oyuncuyla ilgili bu görüntüler çıkartılabilir. Icardi'nin bugüne kadar Türkiye'de böyle şeyleri yok. Sadece futboluyla ön plana çıkan biri. Oynamamak üzdü, onun için de sürpriz oldu. Bir sonraki maçta hazır hale gelecek. Hepimiz için sürpriz oldu. Maça Icardi ile çalıştık, bu kadar iyi oyuncunuzun dışarıda kalması maçın başında zorlayıcı bir unsurdu."

"HEDEFİM 5. YILDIZI TAKABİLMEK"

"Sene sene gitmek istiyorum. Burada şampiyonluk tekrar yaşamak çok önemli. İleride bakalım ne olur... Asıl hedefim Galatasaray'da olmak, şampiyonluk kazanmak. Beşinci yıldızı takabilmek."

"ZAHA, DAHA İYİSİNİ YAPTIĞINI FORMAYI ALACAK"

"Wilfired Zaha'dan beklentimiz daha yüksek. O da oynamak istiyor, anlıyorum. Baştan başladığında daha iyi olacağını düşünüyor. Oyunun devamında kullandığımızda da bundan daha fazlasını bekliyoruz. Son maçlarda beklentimi karşılamadı. 11'de başladığında daha iyi hissetiğini söylüyor. Burada bir yarış var. Daha iyisini yaptığında formayı alacak."

"BEŞİKTAŞ MAÇI ZOR OLACAK"

"Beşiktaş deplasmanı önemli bir deplasman. Derbi maçları herkesin merakla beklediği bir karşılaşma. Her derbide Beşiktaş'ın stadı coşkulu oluyor. Zor bir maç olacak. Beşiktaş son maçlarda kazandı, gol yemedi.. Bunları görüyoruz. Oyun olarak güvenli bir oyun seçiyor. İstanbulspor maçında bunu gördük. Topu da zaman zaman rakibe veriyor. Kazanmak için Beşiktaş deplasmanına gideceğiz. Beşiktaş da bizi yenmek için sahaya çıkacak. İyi ve formda oyuncular var. Zorlu bir maç bizi bekliyor. Ana amacımız kazanmak. Rekorlardan daha çok maç kazanmak ve liderliğimizi sürdürmek önemli."

"AURIER'i BEŞİKTAŞ MAÇINA YETİŞTİRMEYİ PLANLIYORUZ"

"Planlamamız Serge Aurier’in Beşiktaş maçında olması yönünde. Hakim Ziyech, önümüzdeki hafta yavaş yavaş takıma katılacak. Tangu Ndombele Salı günü başlayacak. Bir hafta sonra hiç sakatımız olmamasını istiyoruz. Aurier'i Beşiktaş maçına yetiştirmeyi planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2024, 17:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 2 ay Önce

Hala Ndombele diyor.. Okan, adam açıkça LÖP et ya.. sen onu önündeki maçlara değil de kurban bayramına olmazsa Kırkpınar'a sakla kardeşim .. Ondan çıkacak bir cacık yok.. herkes anladı sen hala ısrar ediyorsun..