Bülent Timurlenk: "Galatasaray'da nasıl bu kadar çabuk kara listeye girdikleri bilinmiyor"

Galatasaray'ın Manchester United ile 3-3 berabere kaldığı karşılaşmadaki oyuncu tercihleri tartışılıyor.

Bülent Timurlenk: "Galatasaray'da nasıl bu kadar çabuk kara listeye girdikleri bilinmiyor"

Sabah Gazetesi spor yazarı Bülent Timurlenk, Galatasaray - Manchester United maçını değerlendirdi.

Timurlenk'in açıklamaları şu şekilde:

"MEĞERSE OKAN BURUK DENEMESİNİ YAPMIŞ"

Alanya maçındaki orta sahayı gördüğümde, özür dilerim tercihleri doğru okuyamamışım. Okan Buruk'un Manchester maçını düşünerek rotasyona gittiğini ve Ndombele'nin bu yüzden 90 dakika sahada kaldığını düşünmüştüm. Meğerse Okan Buruk İngilizlere karşı vereceği orta saha sınavının denemesini Alanya'ya karşı yapıyormuş.

"NDOMBELE TOPA TEMAS BİLE ETMİYORDU"

Bayern maçı gibi 6 hücum girişimin ardından aynı dakikada ilk golü kalesinde görmek, ardından Fernandes'in farkı 2 ye çıkartan ve hayatı zorlaştıran golü… Maalesef o dakİkaya kadar Torreira tek başına çırpınıyor, Ndombele ise topa temas bile etmiyordu.

"ZIYECH, TAVŞADAN ŞAPKA ÇIKARDI"

Böyle maçlarda bazen şapkadan tavşan çıkar. Ziyech de böyle yaptı… Hem de 1 değil, 2 kere. Devre arasında Ndombele'yi değiştirmemek ve yine kalesinde golü görene kadar değişiklik tabelasını kaldırtmamak maalesef bir Okan Buruk klasiği.

"NASIL BU KADAR ÇABUK KARA LİSTEYE GİRDİLER?"

Geçen sezonun büyük bölümünde iyi top oynayan Sergio Oliveira ve şampiyonluğun mimarlarından Nelsson nasıl bu kadar çabuk kara listeye girdi bilinmez.

"BÜYÜK KARAKTER KOYDULAR"

Taş yerinde ağır ise bu taşlarla bu kadar oynarsanız uzun vurmaktan başka bir şey yapmayan Manchester United karşısında ancak kovalayan taraf olursunuz. Galatasaraylı futbolcular yine büyük karakter koydular sahaya… Son düdüğe kadar mücadelenin hakkını vermek lazım.

"SAYIN SERVET YARDIMCI HABERİNİZ VAR MI?"

Bayern deplasmanındaki hakemden sonra dün akşamki İspanyol hakem ve tribünleri çilden çıkartan düdükleri… Sayın Servet Yardımcı nasılsınız, iyi misiniz? UEFA'da önemli görevler üstleniyorsunuz, ülkenizin takımı Galatasaray son 2 Şampiyonlar Ligi maçında hakemler tarafından çelmeleniyor, maçları izliyor musunuz, haberiniz var mı?

Kaynak: Bülent Timurlenk / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2023, 19:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Galatasaray
Galatasaray - 5 ay Önce

Servet Yardımcı için söyledikleri cok güzel olmuş