Burak Elmas: "Galatasaray başkanı olarak son kez karşınızdayım"

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, GSYİAD tarafından düzenlenen iftar organizasyonunda açıklamalarda bulunurken "Galatasaray başkanı olarak son kez karşınızdayım" ifadelerini kullandı ve sarı-kırmızılı kulübün sorunlarına dikkat çekti.

Burak Elmas: "Galatasaray başkanı olarak son kez karşınızdayım"

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği İftar Yemeği'nde Galatasaray'da Başkan Burak Elmas açıklamalarda bulundu.

Nisan ayının sonunda başkanlığı bırakacak olan Elmas, son kez Galatasaray başkanı olarak hitap ettiğini belirterek birlik çağrısı yaptı ve Galatasaray'ın zor günler içinde olduğunu vurguladı.

"Galatasaray çok zor bir dönemde"

"Galatasaray başkanı olarak son kez karşınızdayım. Gelecekte o oldu, bu oldu, gibi Galatasaray'ın geleceğine hiçbir faydası olmayacak konulara değinmeyeceğim. Gelecekle ilgili sıklıkla  söylendiğim ama duyulmadığını hissettiğim konulardan bahsetmek istiyorum. Galatasaray çok zor bir dönemde ve bu zorluğu, dönemin farkında olarak aşabiliriz. Galatasaray'ın geleceğini düşünmek yerine Galatasaray'ın getirdiği gücü paylaşma mücadelesi, sürdürülebilir başarıya büyük bir darbe vurmuştur. Geldiğimiz noktada tüm Galatasaraylıların büyük bir sorumluluğu var. Söylediğimiz sözler, diğer Galatasaraylılar için söylediğimiz laflar belki incitiyor ama böldüğünün de farkında olmalıyız. Artık Galatasaray'ı paylaşma mücadelesini kenara bırakıp, Galatasaray'ın geleceğini kurtarma ve sürdürülebilirlik için birlikte mücadele etmemiz gerekiyor."

"Bir alışkanlık var, eskilerde hep söylerlerdi"

"Bir alışkanlık var, eskilerde hep söylerlerdi. 'Galatasaray'a bir şey olmaz' diye. Hayır, olur. Bugün Galatasaray değerlerinin ne kadar yıprandığını, aslında bizi farklı kılan değerleri kendi içimizde yaşamaktan ne kadar uzaklaştığımızı, paylaşım kavgalarının Galatasaray'a ne kadar zarar verceğini düşünmeden maddi olarak da dönülmez bir yola soktuğumuzu düşünürseniz, manevi özgürlüğümüzü kaybettiğimizi, bunu kaybedenin de kendi değerlerini korumasının zor olduğu gerçeğini göreceksiniz."

"Bunu Galatasaray'a verebileceğimiz son hizmet olarak görüyoruz"

"Bizler genel kurulun kararına saygı göstererek bir seçim ilan ettik. Sayın Eşref Hamamcıoğlu ve Sayın Metin Öztürk taşın altına elini koydular. Bizler de onlar geldikleri andan itibaren hemen adapte olabilecekleri, sorunlarla ilgilenebilecekleri şekilde göreve gelmeleri için istedikleri her bilgiyi vermeye, tüm kanalları ve tüm mecraları, Galatasaray demokrasisinin olması gerektiği gibi kullanmalarına olanak sağlayacak şekilde son derece şeffaf bir şekilde açıyoruz. Bunu da Galatasaray'a verebileceğimiz son hizmet olarak görüyoruz."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2022, 16:21
YORUM EKLE