Burak Elmas: "Transferi yapan Galatasaray ve kazanan da Galatasaray olmuştur"

Galatasaray'ın parlayan yıldızı Sacha Boey, Alman devi Bayern Münih'e transfer oldu.

Burak Elmas: "Transferi yapan Galatasaray ve kazanan da Galatasaray olmuştur"

Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Burak Elmas, kendi döneminde transfer edilen Sacha Boey'in rekor bonservisle Bayern Münih'e transfer olmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Burak Elmas açıklamasında Dursun Özbek, Erden Timur ve Fatih Terim'e teşekkür etti.

Elmas'ın açıklamaları şu şekilde:

"GÖNÜLDEN TEBRİK EDERİM"

"Galatasaray, oyuncumuz Sacha Boey’in Bayern Münih transferi ile tarihinin en yüksek kar elde ettiği transferini gerçekleştirmiş oldu. Bu transferi gerçekleştiren başta sayın Dursun Özbek ve Erden Timur’u gönülden tebrik ederim. Çok önemli ve gelecekte muhakkak tekrarlanması gereken bir transfer başarısına imza attılar."

"TRANSFERİ YAPAN GALATASARAY, KAZANAN DA GALATASARAY OLMUŞTUR"

"Bu transfer konusunda oyuncuyu tavsiye eden scout ekibimiz, oyuncunun transferine onay veren ve isteyen Fatih Terim, oyuncunun gelişimine çok önemli katkı sağlayan Okan Buruk ve son iki sezon başarılı futbol yönetimi ile Şampiyonlar liginde oyuncuya kendini göstereceği platformun elde edilmesini sağlayan Erden Timur’u tebrik ederim. Sonuç olarak transferi yapan Galatasaray ve kazanan da Galatasaray olmuştur. Emeği geçenler ise Galatasaray’a hizmet etmişlerdir. Elde edilen bu başarıyı kişilere zimmetleme çabası ve kavgası göstermek yerine Galatasaray adına sevinmek en doğru olanıdır."

"MALİ YAPI AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİDİR"

"Galatasaray’ın mali yapısı çerçevesinde bu tür başarılı genç oyunculara yatırım yapmaya devam etmesi futbol branşının mali yapısını düzlüğe çıkarması açısından çok önemlidir. Bu yol zor bir yol olsa da sürdürülebilir olduğu takdirde mali ve sportif çok önemli başarıları beraberinde getirecektir. Galatasarayımızı tekrar tebrik ederim." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2024, 14:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 3 ay Önce

Burak bey , aslında benim sayemde bu parayı kazandınız demek istiyor ama acık açık söylemeye de utanıyor garibim !