Burak Elmas, yeni seçim tarihini açıkladı

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Burak Elmas, yeni seçim tarihini açıkladı

Burak Elmas, basın toplantısında “Bu seçim olacak” ifadelerini vurguladı.

Elmas’ın açıklamaları şu şekilde:

"Üstümüze düşen her şeyi yaptık. Bunu Galatasaray içi siyaset için kullanmak isteyenlere, üstüne basa basa tekrar söylüyorum: Bu seçim olacak."

"21-28 Mayıs tarihinin yürürlüğe girebilmesi için, en geç salı gününe kadar yönetim kurulu kararı alınması gerekiyor. Sadece şunu söyledim, bu da yönetim kurulumuzun yeni olduğu bir bilgi olduğu için en azından çok kısa bir süre istişare yapabilmek için izin istedik"

"Tedbirin kaldırılması için yaptığımız başvurunun reddi, 03:46'da bize ulaştı. İki tane tarih bulunuyor, 21-28 Mayıs ve bir diğeri de üyelerimizin topladığı, 4-11 Haziran tarihleri. İki tarih arasında karar vermemiz gerekiyordu. 4-11 Haziran'da seçim olması için Pazartesi günü karar alacağız."

"Bugünkü toplantıya katılmamamız, olağanüstü bir karardır. Aynen toplantının olduğu gibi. Yangın yapmak isteyen, geçmişte yaptıkları hareketleri unutarak, herhangi bir yüz kızarması dahi olmadan Galatasaray Başkanı'na hakaret eden en az 4-5 tane konuşma oldu. Bunlara müdahale etmediği için divan kurulu başkanımıza teessüflerimi ilettim."

"Bir çağrım da Galatasaray siyasetinde kendi iradesi olmasa da kullanılmaya çalışılan sayın Fatih Terim'edir, o da çıksın konuşsun. Bütün herkes konuşsun, herkes bildiklerini anlatsın. Galatasaray da bir rahatlasın."

"Adaylığım olsa net şekilde söylerim, sizin sormanıza gerek kalmaz. İstifa etmiş Galatasaray başkanı yok, istifa da bu seçimi yapma iradesi olan bir başkan için gereksiz bir yol."

Kaynak: habersarikirmizi.com 
 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2022, 02:33
YORUM EKLE