"Burak Elmas, yeni teknik direktörle gizli olarak el sıkıştı"

Galatasaray'da idari yönden ibra edilmeyen başkan Burak Elmas yeniden aday olmak için çalışırken bir yandan da Domenec Torrent'in yerine gelecek teknik direktör için arayışlara başladı.

"Burak Elmas, yeni teknik direktörle gizli olarak el sıkıştı"

Galatasaray'da kötü geçen sezonun ardından mart ayında yapılan mali genel kurul toplantısında Burak Elmas ve yönetimi mali olarak ibra edilse de idari yönden ibra edilmedi. Elmas seçim kararını aldı ancak 30 Nisan'da seçim yapılmadı ve yeni tarih 11 Haziran olacak açıklandı.

Başkanlık seçiminde yeniden aday olmak için hazırlıklarını sürdüren Burak Elmas diğer yandan da Domenec Torrent ile yolların ayrılması için çalışıyor. Elmas, Torrent'in yerine gelecek teknik direktör konusunda da kararını verdi.

BURAK ELMAS DA OKAN BURUK İLE ANLAŞTI

Burak Elmas teknik direktörlük koltuğu için Metin Öztürk'ün de vaadi olan Okan Buruk ile anlaşmaya vardı. Habere göre taraftar gizli olarak el sıkıştı.

Okan Buruk da daha önce yaptığı açıklamada Galatasaray'da çalışmak için hazır olduğunu söylemişti.

EN KÖTÜ DÖNEM

Tarihinde en kötü dönemini yaşayan Galatasaray küme düşmenin 4 sıra üzerinde 13. sırada bulunuyor. Bu sezon 35 maçta 13 galibiyet 8 beraberlik ve 14 yenilgi ile sahadan ayrılan Sarı-Kırmızılılar tarihinin en kötü istatistiğini de yakaladı.

Sezon boyunca ligde 47 kez fileleri havalandıran Galatasaray kalesinde 50 gol gördü. Eksi averajdan kurtulamayan Aslan kalesinde en çok gol gördüğü sezonu yaşadı. Sarı-Kırmızılılar tarihinin en kötü ikinci sezonu olan 2010-11'de 46 gole engel olamazken, 2015-16'da ise 49 gol yemişti.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2022, 21:47
YORUM EKLE