Burak Kural: "Galatasaray için inanılmaz iyi bir rakam, ekstra bir oyuncu"

Galatasaray’da yeni sezon öncesi transfer görüşmeleri devam ediyor.

Burak Kural: "Galatasaray için inanılmaz iyi bir rakam, ekstra bir oyuncu"

Sarı kırmızılı yönetim, yeni transferlerin yanı sıra takımdan ayrılacak oyuncular için karar veriyor.

A Spor yorumcusu Burak Kural, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kural’ın açıklamaları şu şekilde:

-İNANILMAZ İYİ BİR RAKAM-

Sergio Oliveira, Leo Dubois ve Seferovic için toplam 6.8 milyon Euor maaş inanılmaz iyi bir rakam. Sergio Oliveira, ekstra bir oyuncu. Porto geçmişi, Konferans Ligi Şampiyonluğunda Roma’da olması… Pas alışveriş becerisi, uzaktan şutlarda etkili olması, oyunu okuması, lider karakterli olması önemli. Leo Dubois, iki yönlü bir oyuncu. Oyun bilgisi ve ikili mücadelelerde etkili. Bu transferler Galatasaray lehine olacak.”

-MORUTAN VE CICALDAU-

“Morutan, Süper Lig’de bir takıma kiralık olarak verilirse daha iyi olur. Cicaldau’nun ise bir sene daha, en azından devre arasında kadar kalmasından yanayım.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2022, 15:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer özcan
Ömer özcan - 2 yıl Önce

Galatasaray Marcao'yu göndermemeliydi.Onun kalitesinde bir oyuncuyu bu dönemlerde alabilmeniz 50 milyon € ları buluyor.Oyuncuları elden çıkartırken kaliteli kumaşı varsa tok satıcı olmak zorundasınız.Tek alın da üzerine para verelim yaklaşımı değerini düşürür futbolcunun.Morutan ve Ciculdao konusunda acele edilmemeli.Bu sezon kadroda ikiside rekabet olunca kendilerini açacaktır. Takımda yönetimsel sürtusmeler,kavgalar,seçimler,değişiklikler,
psikolojik olarak futbolcuları olumsuz etkiledi.Belirsizlik ortamında sürekli endişeli futbolcu da verimli olamaz tabi.O yüzden özellikle Rumen futbolcular için 2.bir şans verilmeli.Morutan'ın ilerde bir RİBERY gibi çıkma potansiyeli var.Elden çıkartıp sonra vah tüh denmemesi için motive edilip kazanılması gerekiyor.