"Burak Yılmaz'ın bir hayli şaşırdığını öğrendim"

Galatasaray'da eski sicil kurulu başkanı Selçuk Erdoğmuş'un ihraç oylamasının perde arkası, Burak Yılmaz transferi, Luis Campos ve Bafétimbi Gomis'in son durumu belli oldu.

"Burak Yılmaz'ın bir hayli şaşırdığını öğrendim"

Galatasaray Spor Kulübü 2021 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Burak Elmas başkanlığındaki yönetim kurulunun 22 Haziran 2021 - 31 Aralık 2021 dönemi ibra edilmemesi sonrası tüzük gereği seçime gidiyor. Seçim öncesi sarı kırmızılı camiada gündem yoğun.

Erdoğmuş kendi oylamasıyla ilgili dava açtı!

Galatasaray'da 26 Mart'ta gerçekleşen genel kurulda üyelerin ertesi sabaha kadar beklemesinin sebebi ibra oylaması kadar eski sicil kurulu başkanı Selçuk Erdoğmuş'un ihraç oylamasıydı. Salonda inanılmaz boyutta bir bölünmeye yol açan oylamada 9 oy farkla Erdoğmuş'un ihracına karar verilmişti. Eski sicil kurulu başkanı Selçuk Erdoğmuş 12 Nisan'da kendi ihracına ve kendi ihraç oylamasına yönelik tedbirli dava açtı. Tedbir reddedilirken dava süreci devam ediyor. Aynı şekilde valiliğin, genel kurulun iptaline yönelik açtığı davada da süreç devam ediyor. Genel kurula ilişkin davalar seçim sürecini etkilemiyor. Çünkü seçim kararı tüzüğün 28.1 maddesinden ya da genel kuruldan bağımsız olarak alındı.

Burak Yılmaz çok şaşırdı!

Galatasaray ile anlaştığına yönelik haberleri okuyan Burak Yılmaz'ın bir hayli şaşırdığını öğrendim. Fransa'da top koşturan milli futbolcunun şu an için sarı-kırmızılı kulüple bir anlaşması bulunmuyor. 30 Nisan'da görevi devredecek yöneticiler de Burak Yılmaz için bir adım atılmadığını söylüyor.Luis Campos merak ediliyor

Galatasaray'da Burak Elmas döneminde danışmanlık görevine getirilen Luis Campos'un sarı-kırmızılı kulüpteki geleceği merak ediliyor. Campos'un görevi başkan Burak Elmas'a danışmanlık yapmaktı yani yönetim içi bir görevi yoktu. Dolayısıyla başkan görevi devrettikten sonra yüksek olasılıkla Campos'un da görevi sona erecek. 

Gomis gelecek sezona hazırlanıyor

Galatasaray'da son haftalarda gösterdiği performansla belki eski günlerini aratsa da özellikle Bafetimbi Gomis, Göztepe maçındaki geri dönüşü sağlamasıyla takımı adeta ipten almıştı. Evet fiziksel olarak yukarı seviyede değil. Ama Gomis, kendini gelecek sezona hazırlıyor ve Galatasaray'da seneye önemli başarılara imza atmak istiyor. 

Kaynak: Burhan Can Terzi / Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2022, 01:25
YORUM EKLE