Burhan Can Terzi: "Birileri rahatsız oldu ve Galatasaray'da olmasını istemedi"

Galatasaray'da taraftardan daha çok kulüp içerisindeki bazı kişi ya da kişiler panik içerisinde...

Burhan Can Terzi: "Birileri rahatsız oldu ve Galatasaray'da olmasını istemedi"

Galatasaray yönetimleri geçtiğimiz dönemde sosyal medya baskısıyla ama bu sefer sorumluluğu sadece sosyal medyaya ya da taraftara atmak kolaycılık olur. Sarı-kırmızılı kulüp son yıllarda en başarılı transfer sezonunu 2017 yazında geçirmişti. 

O yaz Temmuz öncesi sadece Gomis, Belhanda, Maicon bitirilmişti. Mariano Temmuz ortasına, Ndiaye, Fernando, Feghouli gibi diğer kilit isimler ağustos ayına kalmıştı. Tabloya bakıldığında ve 2017-18 sezonunda şampiyonluk yaşandığı görülüce çok geç kalındığı söylenemez belki ama bu noktada "Tüm mali tabloya hakimiz, paramız var, güçlü yönetimiz, transferleri hemen çözeceğiz, para, para, para, para" mesajı verirseniz taraftar da haklı olarak "5 Temmuz olmuş transferler nerede" deme hakkını sahiptir. Fakat ben taraftardan daha çok kulüp içerisindeki bazı kişi ya da kişilerin panik içerisinde olduğunu düşünüyorum.

"Biten bir şey yok"

Çünkü futbol direktörü Cenk Ergün'ün "Biten bir şey yok, yeni gelişen bir durum yok" dediği yerde bazı kişiler "O isim bitti, bu isim bitti" diye içeriden haberler çıkarıyorlar.  Bunlara gerek yok ki... Her gün bir isim çıkartmaya!..

Okan Hoca'ya çok güveniyorum

İstenmeyen bir tablo çıkarsa eğer umarım tüm sorumluluk Cenk Ergün'e yüklenmez, çünkü bana kalırsa şu an en rasyonel davranan kişi o... Okan Hoca'ya çok güveniyorum. Bölge bölge belki istedikleri gerçekleşmese de elindeki malzemeyle en iyi yemeği çıkarmasını bilecektir. 

Arda Turan neden istenmedi!

Galatasaray'da Arda Turan sportif direktör, Cenk Ergün de futbol direktör olarak pekala görev yapabilirlerdi. 

Ama birileri Erden Timur, Arda Turan ve Barış Nane arasındaki güçlü bağlardan rahatsız oldu. O birileri kimse, Cenk Ergün'ü sahnede bırakıp tüm sorumluluğu da kendisine yükleyen kimseler!..

Kaynak: Burhan Can Terzi / Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2022, 00:25
YORUM EKLE